Teme: Bolesno dete

Berberi heroji: Momci iz Novog Sada skupili novac za kolica malenog Radivoja koji boluje od cerebralne paralize (FOTO)

Malena Mila sutra putuje u SAD: Završeni pregovori sa bolnicama, počinje lečenje od skoro 5 miliona evra

Surogat majka odbila da abortira bebu s manom na srcu: Luku su odveli čim ga je rodila, ne zna ni da li je živ, a svake godine slavi njegov rođendan (FOTO)

Cecu pitali zašto ne pomogne bolesnom detetu iz Bora, a ona nije čekala ni minut da odgovori! (FOTO)

Dečak koji je pobedio medicinu: Vuku nisu davali šanse da preživi, a on danas uči da čita (VIDEO)

Vasilije (5) je veseli dečkić, koji ne može da sedi i hoda, a koga su roditelji dugo čekali. Pomozimo im da dobiju životnu bitku (FOTO)

Oglasio se Lončar povodom skandala u Kragujevcu: Podnete su tužbe protiv majke i lekara, na sudu je da donese odluku

Nikola ima 3 godine i celo telo je počelo strašno da ga boli: Za 20 dana su saznali da ima sličnu bolest koja je odnela Dukija

I direktor Doma zdravlja u Kragujevcu tvrdi uživo u programu: Jedini prekršaj je napravila majka koja je snimala lekare i uznemirila javnost

Novi skandal u zdravstvu: Lekari pili rakiju usred bolnice, a devojčici dali pogrešnu dijagnozu

U odbranu doktorki iz Kragujevca stale i kolege: Tvrde da roditelji ne treba da trče kod lekara kad se dete razboli i da moraju znati kako sami da ga leče

Oglasila se majka bolesnog deteta posle skandala u Kragujevcu, a javio se i očevidac: Prašina se ne sleže ni 24 sata kasnije (FOTO)

Od najtužnije priče do skandala u Srbiji: Prošlo je 5 godina od smrti male Tijane, zbog njenih roditelja su mnogi prestali da veruju i pomažu

Pala je u parku i počela da hramlje, ubrzo je prestala da hoda, govori, vidi i da diše: Poslednja fotografija roditelja sa ćerkom (5) (FOTO)

Dete se samopovređuje, ne hoda i ne govori: Majka iz Podgorice vodi životnu bitku, njen mališan jedini na Balkanu boluje od retke bolesti (FOTO)

Sin Džonija Depa teško bolestan, glumac i bivša žena otkazali sve obaveze kako bi brinuli o dečaku!

Maleni Filip (5) ne može da kaže kada nesnosni bolovi prostruje kroz njegovo telo. Izgubio je moć govora zbog zloćudnog tumora i metastaza

Konačna presuda: Maleni Alfi, koji je digao svet na noge, definitiivno ne može u Rim na lečenje (FOTO) (VIDEO)

Alfi Evans, beba za koju se moli ceo svet: Skinuli su je sa aparata za održavanja života, a sada je sud odbio poslednju šansu za njeno izlečenje (FOTO) (VIDEO)

Uhapšena Verica J. je pokušala i nas da prevari: Pozvala nas je u svoju kuću da vidimo njenu bolesnu i bosu decu, a ona je pričala laži (FOTO) (VIDEO)

Stolar Mile opet u akciji: Eva je samohrana majka četvoro dece, nema osnovne uslove za život, a najmlađa ćerkica boluje od cerebralne paralize (FOTO)

Otkriveni motivi pokušaja atentata na makedonskog ministra: Deda je pucao na Todorova da bi se osvetio za smrt unuke

"Izgleda da ju je Bog čuo": Melanija posetila dečaka na samrti i molila se za njega. Nekoliko sati kasnije dogodilo se čudo (FOTO)

Majka je sinu (14) dala ulje od kanabisa kako bi mu olakšala muke pred smrt. Tri godine kasnije on je zgodni, veseli tinejdžer! (FOTO) (VIDEO)

Potresno pismo blizanca bolesnog dečaka: Pomozite mom bratu Milanu, da bih mu ispunio obećanje (FOTO)

Mila Panić ima samo 5 godina. To su sitne godine, a bori se sa opakom bolešću kao odrasla. Ipak, treba joj mala pomoć (FOTO)

Bolesni dečak je imao samo jednu želju, a kad saznate koju RASPLAKAĆETE SE! (VIDEO)

DA LI JE I VAS PREVARIO? Lagao da ima BOLESNO DETE, pa opljačkao 100 ljudi!

PRODAJE BUBREG DA SPASI SINA: Očajnički korak oca teško bolesnog dečaka

Bolesni dečak je imao jednu želju, da upozna Bolta! A onda je Jusa pokazao koliki je CAR! (VIDEO)