Vreme čitanja: oko 3 min.

Ljuba Pantović surovo udarila na Staniju, spomenula gubitak deteta i smrt oca: "Niko ne kuka kao ona"

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Njihov razgovor predstavio ih je na pravi način i sve rekao o njima", rekla je Ljuba

  • 3
Ljuba Pantovic, Aneli Ahmic i Stanija Dobrojevic Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Kobra, Mileta Mirčetić

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, ali i da se ne oglašava često. Ipak, fitnes instruktorka nije mogla a da ne porkomentariše Staniju Dobrojević i Aneli Ahmić koje su u ljubavnom trouglu sa Asminom Durdžićem.

- Njihov susret okarakterisala bih poslovicom: "Rekla ku*va ku*vi da je ku*va." Njihov razgovor predstavio ih je na pravi način i sve rekao o njima. Dobili smo pravu sliku o abortusima, švaleracijama, ko je imao odnose i s kim, ko je koliko love kome dao i slično. Jedina rečenica kad je Aneli spomenula dete je kada joj je brisalo suze, dok je tata bio s drugom ženom, to je kao tužno, ne znam. Koliko dece ima na ulici jer nemaju šta da jedu, neka nemaju za patike. Nije tužno to što je tata potrošio novac na drugu ženu, a ne na mamu. Nju samo boli nedostatak novca. Nisam je videla da pati, udavila je pričom praveći od sebe žrtvu, ali nije uspela. Da pati ne bi legla treći dan u Janjušev krevet - počela je Ljuba i dodala:

- Iskoristila je svojih pet minuta slave, ali nije profitirala od toga. Stanija je ovo iskoristila za svoju promociju na pogrešan način. Laže kao i uvek. Odigrala je do sada na najbedniju foru, kao nije smela da kaže porodici da je Asmin musliman zbog tate, koji je poginuo u ratu Srba i Hrvata. Čemu mešanje i spominjanje bilo koje nacije kad ne zna ko joj je ubio oca? Takvih slučajeva je na hiljade, ali niko ne kuka kao ona, već 20 godina na televiziji.

Ljuba se dotakla i toga što je Stanija otkrila da je nedavno izgubila Asminovo dete. Pantovićka smatra da se jedna žena kojoj se dogodila tako strašna stvar, ne ponaša kao starleta.

- Ako je izgubila dete, zaista mi je žao, ali mi je lajt fora ponašanje žene posle abortusa. Izgubila si dete, a nekoliko dana posle toga pojavljuješ se u medijima u beloj uskoj haljini. Žene koje su doživele to iskustvo znaju šta je izvodljivo, a šta ne, da ne grešim dušu, ali to njeno cerenje i keženje u medijima nije mi jasno. Žena koja izgubi dete ne ponaša se tako i ne radi to što radi. Ne bi joj bilo prvi put da laže i ta njena branjenja da nije ljubavnica. Imale smo nas dve verbalne okršaje, nabrojala sam joj imena i prezimena muškaraca s kojima je bila. Pretila mi je tada i bila je besna, ali ništa.

- Nelogično mi je da su se upoznali preko interneta i da tako na neviđeno ona njega zove i on ide preko okeana. Zoveš nekog inkognito lika u kuću nakon mesec dana. A on još gori, mislim ko kreće na toliki put u nepoznato. Ona je pored sebe imala samo šmokljane, onog manekena koji nije smeo da pisne i ovaj je sličan. Ona njih bira kao i keriće nad kojima će biti dominantna. Vređala je moju ćerku i mene da smo prostitutke. Nismo cvećke, ali smo sve radile javno, pritom ostvarena sam žena, majka i baka, koju ima ko da dočeka kod kuće, ne u porodičnoj, a nju u onom reklamnom penthausu čeka samo pas - zaključila je Ljub za Republiku.

(Telegraf.rs)

Video: Kad je podigla nogu, gaćice se skroz usekle: Ljuba Pantović pravila pozu od se zamutiti vid

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    31. oktobar 2023 | 15:48

    Ljubo nije lepo da kazes da nema nikog osim psa ... yo je prljava igra i mnooogo je zena koje su same ... jisu svw birale ulicni zivot ...pravila se.promenila pa i vreme uzelo danak ... nemoj to.govoriti da ti se ne bi upravo to dogodilo... cudan je zivot kao i karma . Ostalo me ne zanima ...smejala se serpa loncu velika joj usta. Ako moram da biram Stanija je bas fejk sasvim .

  • Niki

    31. oktobar 2023 | 15:48

    Rece ona koja je kucu Vukice Vucurevic okarakterisala kao svoju lol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA