Partizan čuva svoju najtalentovaniju decu: Spremljen novi ugovor za mladog napadača

Mladi napadač je novi projekat crno-belih za budućnost, te je klub rešio da “blindira” novim ugovorom

  • 4
Nikola Štulić Foto: FK Partizan

Napadač PartizanaNikola Štulić (18), koji je krajem minule sezone priključen prvom timu, potpisaće u najkraćem roku produžetak ugovora sa klubom iz Humske. To je epilog želje samog Štulića, ali i pregovora čelnika crno-belih i zastupnika igrača, koji su se bez dileme složili da je Nikolina budućnost u Partizanu.

Štulić već ima potpisan profesionalni ugovor, koji ističe sledećeg leta, pa je klub iz Humske rešio da mu ponudi novu saradnju ne bi li predupredio i najmanju mogućnost da izgubi talentovanog napadača. Početkom tekuće sedmice su dogovoreni gotovo svi detalji i ostalo je samo još da se dogovor o novoj saradnji “stavi na papir”.

Podsetimo, početkom maja trener Savo Milošević je priključio Štulića treninzima prvog tima, a ubrzo posle toga, zadovoljan onim što je video, odlučio je da sugeriše čelnicima kluba da licenciraju napadača za takmičenje u Superligi.

Štulić je “kaparisao” broj 32, a debitovao je u prvenstvenom meču Partizana sa Čukaričkim u Humskoj (4:1), što je praktično bio znak da klub najozbiljnije računa na njega u budućnosti, a kao potvrda navedenog je stigao i sastanak, odnosno dogovor o novom ugovoru.

Valja napomenuti da je Štulić prvi put priključen prvom timu u mandatu Zorana Bate Mirkovića, zajedno sa “klasićem” Strahinjom Pavlovićem, kao jedan od “projekata za budućnost” i tada najbolji strelac Kadetske lige Srbije, ali ga je upravo nesrećna povreda kolena sprečila da isprati korak štopera, koji je kasnije eksplodirao i zaradio ugovor sa Monakom, od čijeg je transfera Partizan zaradio 13 miliona evra.

Video: Koreografija Grobara u čast Miše Tumbasa na finalu Kupa

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexmil

    1. jul 2020 | 13:12

    A Pavlovic i mali Filip nisu deca? Zato ih treba sto pre prodati jer su matori za Partizan!

  • Nscz

    1. jul 2020 | 15:22

    Nica nudi 15 miliona? Jel?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA