≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva izjava Aneline sestre: "Mesec dana nije ustala iz kreveta zbog Stanije i Asmina, smršala je 7 kilograma"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ona je očigledno pala na tu neku priču i pare", rekla je ona

  • 1
Asmin Durdžić Aneli Ahmić Stanija Dobrojević Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic, Instagram/aneli_hancy, Nikola Tomić

Oglasila se sestra Aneli Ahmić, koja je otkrila kako se zadrugarka nosila sa vezom Stanije Dobrojević i njenog bivšeg Asmina Durdžića.

Naime, Aneli i Asmin nisu venčani, međutim, kako je zadrugarkina sestra istakla njihov raskid je Ahmićevoj veoma teško pao.

- Mi smo bili protiv toga da uže u Zadrugu, ali kada je odlučila da uđe, mi smo tu kao njena podrška. On je ispričao mnoge laži, sve što je rekao su samo laži - rekla je ona.

Kako je priznala, Anelinoj porodici se javljaju mnoge žene koje su prošle kroz isto.

- Mnogo ljudi, pre svega žena nam se javljaju, koje vode da je sve laž, i da je dotična znala da je on oženjen - rekla je ona.

Ona je napre otkrila kako je odšlo do toga da Stanija uđe u vezu sa njim.

- Pa ne zna, valjda joj je on pisao na Instagramu, a ona je očigledno pala na tu neku priču i pare. Mogu samo da kažem da je cela Hrvatska uz moju sestru, ima i loštih komentara naravno - dodala je ona.

Anelina sestra je otkrila kako se zadrugarka ponašala nakon raskida.

- Bila je jako povređena, mesec dana je ležala u krevetu. Nije ni jela ni spavala, smršala je najmanje 7 kilograma. Ćerkica je sa nama, ljubi televiziju, ljubi mamu, ništa joj ne fali. Njoj je danas rođendan. Samo ću reći da sve što je Aneli rekla i što je planira da kaže je istina.

Asmin je više puta istakao da već neko vreme nije u vezi sa Aneli, ali njena sestra tvrdi drugačije.

- On je izjavio da oni nisu zajedno od prošlog leta, ali imamo snmke i slike koji dokazuju da jesu bili zajedno - rekla je ona za Hype.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    4. septembar 2023 | 23:32

    A ona je usla u elitu, samo za to sto.ju je muz prevario i ostavio zbog Stanije. Pa i da je Stanija Madina kakve to veze ima sa bilo čim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA