"Željno iščekujem tužbu!": Tomović se oglasio žestokom porukom na temu Aleksandre Subotić, pa progovorio o Zlati Đurković i njenom mužu! (FOTO)

Zlata ispolivala Snežanu, pa nasrnula na nju, umalo izbila tuča: Obezbeđenje intervenisalo, pa sudiju odvelo u zatvor! (VIDEO)

"Rekla si da je greota da iz ovakve ljubavi ne nastane dete!": Zadrugari napali Pavla, on pobesneo i izneo nove detalje iz veze sa Draganom! (FOTO)

On je lud, nakačio se na mene kao parazit! Dragana sa Zoricom i Zlatom najstrašnije izvređala Pavla, pa pomenula i muža Sinišu! (VIDEO)

"Ako meni bilo šta bude zapaljeno, sve će ti goreti": Karađorđe i Zlata se žestoko posvađali, uletelo obezbeđenje (VIDEO)

Gađale se flašama, ispolivale i obezbeđenje! Marijana i Dorotea se opasno zakačile, jedna bosa završila u zatvoru, a kad se umešala Zorica Marković nikome nije bilo dobro! (VIDEO)

Miki pobesneo nakon žestoke rasprave sa Zlatom napustio sastanak, Miljana pokušala da ga obuzda, ali bez uspeha (VIDEO)

Veliki šef žestoko kaznio zadrugare koji su bili odsutni tokom izvršavanja zadatka (FOTO) (VIDEO)

Panika u Zadruzi! Banetu pozlilo usred programa, držao se za srce, posumnjao da je imao infarkt! (VIDEO)

Pala akcija ispod jorgana! Marko i Maja završili u krevetu, zadrugari upali i prekinuli ih! (VIDEO)

Vladimir nakon diskvalifikacije iz Zadruge misli da mu je jedna zadrugarka sve zakuvala, a onda je progovorio i o Luni! (VIDEO)

"Umrla je u venčanici, na moje oči. Majka me je nakon toga 3 godine hranila na slamčcicu." Najstrašnija ispovest u Zadruzi (VIDEO)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok