"Rekla si da je greota da iz ovakve ljubavi ne nastane dete!": Zadrugari napali Pavla, on pobesneo i izneo nove detalje iz veze sa Draganom! (FOTO)

Dragana i Pavle su i večeras bili glavna tema za stolom, a raspravljalo se o tome ko laže - da li ona ili on

  • 18

Na samom početku emisije u kojoj gledaoci postavljaju pitanja, došlo je do rasprave između učesnika Zadruge i Pavla Jovanovića, a potom između Dragane i Pavla, njenog bivšeg ljubavnika.

Prvo se potegla tema o tome da li je Dragana izjavila da želi dete sa Pavlom dok su bili u vezi. Ona je tvrdila kako to nikada nije rekla, dok je Pavlova strana priče bila drugačija. Ubrzo su ga napali i Zorica i Zlata, te je nastao haos za stolom.

- On je generalno pričao o tome. Ja sam rekla da imam Jovana, da želim sutra da mu podarim brata ili sestru, nisam rekla da sa njim želim dete - rekla je Dragana.

Dragana Mitar/ Printskrin: TV Pink

- Mislim da lažeš mnogo stvari, mnogo - rekla je Zlata Pavlu.

- Onog trenutka kada ovoj priči dođe kraj, šta ćeš da radiš ti ovde? Ušao si zbog nje! Šta ćeš ti posle da radiš, to me interesuje! - vikala je Zlata.

- Šta je sa oldtajmerima? - pitala je Pavla Zorica Marković.

Pavle se raspravlja sa Zlatom/ Printskrin: TV Pink

Potom se obratila Dragani i pitala nju da li Pavle ima oldtajmere.

- Ja znam da gospodin ima jedan oldtajmer, znam da vozi beli karavan, on stalno potencira financije neke, a ja to njemu nikad nisam rekla... Ja sam videla samo jedan oldtajmer - rekla je Dragana, posle čega je Pavle izneo kako ima dokaz na temu tog oldtajmera.

- Jedna osoba iz produkcije je bila prisutna kada sam drugoj osobi prodao oldtajmera, tako da i za to ima dokaza - rekao je Pavle.

Pavle i Zlata se raspravljaju za stolom/ Printskrin: TV Pink

Pavle je potom pobesneo, te pomenuo kako ima kompletnu prepisku sa Draganom i povišenim tonom stao ispred nje i pitao je zbog čega laže.

- Pošto pominjemo dete koje se pominje, ja imam kompletnu prepisku. Ti znaš da smo se dogovarali da idemo na krstarenje i sama si rekla: "Mogli bismo da napravimo dete tamo". Zašto lažeš, kaži istinu! Stajali smo ispred butika, rekla si: "Greota da iz ovakve ljubavi ne nastane dete"! Šta se*eš?! - vikao je Pavle na Draganu i izneo kako mu je izgovarala kako bi volela da rodi još dvoje dece.

Pavle Jovanović/ Printskrin: TV Pink

- Nema dinara, nema para da se razvede, zato je došla ovde - rekao je Pavle za Draganu, a potom su se u raspravu uključili i drugi zadrugari.

Pogledajte snimak rasprave:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    10. januar 2019 | 00:52

    Dragana da je prava zena ne bi varala muza,a sad glumi neko postenje!

  • Sanjs

    10. januar 2019 | 05:01

    Dragana laze

  • X

    10. januar 2019 | 08:15

    Ja ne razumem zasto ovi ukucani uvek brane pogresnu stranu kad mi napolju vidimo ko je Dragana.Pavle uz tebe smo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA