Obijali prodavnice, kafiće i kladionice

Osumnjičeni S.M. (40) i A.M (36) su obijali objekte u opštinama Palilula i Novi Beograd u noćnim satima, i iz njih krali televizore, računare, muzičke i druge tehničke uređaje. U pljačke su išli "opel kadetom" sa lažnim tablicama. Ukradenu robu prodavali su putem oglasa. Srdjan M. je do sada više puta osuđivan, a Andjelko nema krivični dosije

  • 0

Beogradska policija uhapsila je Srđana M. (40) i Anđelka M. (36) zbog sumnje da su obijali kladionice, trgovinske i ugostiteljske objekte u Beogradu.

Oni su osumnjičeni da su obijali objekte u opštinama Palilula i Novi Beograd u noćnim satima, i iz njih krali televizore, računare, muzičke i druge tehničke uređaje.

Sumnja se da su ukradenu tehničku robu osumnjičeni kasnije prodavali oglašavanjem u elektronskim i štampanim medijima.

Krađama su napravili višemilionsku štetu. U pljačke su išli "opel kadetom" sa lažnim tablicama. Ukradenu robu prodavali su putem oglasa. Srdjan M. je do sada više puta osuđivan, a Anđelko nema krivični dosije.

Osumnjičenima je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti privedeni zameniku osnovnog javnog tužioca u Beogradu na saslušanje, navodi se u saopštenju.

(E. T)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA