ALEKSANDAR VUČIĆ: U stalnom smo kontaktu s onima koji pregovaraju s otmičarima Srba u Libiji!

- Verujemo da ćemo taj važan zadatak za našu državu, a važan je da bismo spasili živote naših građana, sa uspehom da obavimo - naglasio je premijer Srbije

  • 2

Srbija je u kontaktu sa osobama koje razgovaraju sa otmičarima dvoje srpskih državaljna u Libiji, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić i istakao da veruje da će taj slučaj uskoro biti uspešno rešen.,

BILI SMO U KUĆI SRPKINJE OTETE U LIBIJI: Slađanini roditelji poginuli u udesu, ćerka pukom srećom preživela (FOTO)

- Verujem da ćemo, da ne određujem kad, taj važan zadatak za našu državu, a važan da bismo spasili živote naših građana, sa uspehom da obavimo - rekao je Vučić na konferenciji za novinare, ne želeći da iznosi više detalja.

NOVI DETALJI OKO OTMICE SRBA U LIBIJI: Pronađen automobil kidnapera!

Premijer je napomenuo da je Srbija u kontaktu s licima koja pregovaraju s otmičarima sve vreme, da svakog časa dobijaju nove informacije, i da uprkos tome što stalno stižu različite informacije i zahtevi, ali da veruje da će taj važan zadatak za biti obavljen s upehom.

OTETI SRBI NE VIDE SUNCE, DRŽE IH U PODRUMU: Ispovest supruge Đinđićevog telohranitelja kog su oteli ISLAMISTI u Libiji!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    12. novembar 2015 | 04:21

    Oni josh nisu slobodni? A premijer se ponadao da za 48 sati reshen problem . Obecanja ..........

  • Milan

    11. novembar 2015 | 09:32

    Oni su valjda i sluzbenici Ambasade R. Srbije?! Ili su samo drzavljani Srbije?! Jer ako Drzava ne stoji iza svog aprata.... cemu da se nadaju obicni gradjani (drzavljani)?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA