≫ 

GARANTUJU SAVRŠENU GUZU DO LETA: Svakoga dana radite ove 3 vežbe po SAMO tri minuta!

Ukoliko želite da do leta svoju liniju dovedete do perfekcije, izdvojite svakog dana bar po tri minuta za vežbe o kojima vam pričamo u tekstu i bićete savršene

  • 1

Svaka devojka sanja da za leto ima savršenu liniju, ali mnoge od njih su lenje pa ih mrzi da učini bilo šta po tom pitanju. Međutim, mi vam predlažemo nekoliko vežbi, za koje će vam trebati samo tri minuta, a koje ćete moći da radite i dok gledate svoju omiljenu seriju.

 

Dečko ju je odbio jer je bila debela, a danas je moli da budu zajedno jer se prepolovila i izgleda prelepo (FOTO)

 

Ove SEKSI mame izgledaju bolje od svojih ćerki, da li možete da provalite ko je ko? (FOTO)

 

Pročitajte ovaj tekst, upalite televizor, počnite sa vežbanjem, i vaša guza će do leta izgledati perfektno.

 

PRVA VEŽBA – 1 minut

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

 

Stanite uz zadnji deo stolice, a ruke stavite na naslov kao potporu. Težinu tela prenesite na levo stopalo, uzdanite pa izdahnite, ispružite desnu nogu iza sebe što više možete bez savijanja leđa. Ostanite u tom položaju naredne dve sekunde, zatim opet udahnite i spustite nogu. Ponavljajte ovu vežbu 30 sekundi za svaku stranu.

 

DRUGA VEŽBA – 1 minut

 

Stavite levu ruku na stolicu kao potporu, a stopala neka vam budu u ravni sa kukovima. Težinu prenesite na levo stopalo. Sa izdahom dižite desnu nogu visoko, koliko god možete u desnu stranu. Zadržite e ponovo dve sekunde, i takođe i ovu vežbu ponavljajte 30 sekundi za svaku stranu.

 

TREĆA VEŽBA – 1 minut

 

Printskrin: Youtube/MerkinMuffly

Printskrin: Youtube/MerkinMuffly

 

Najobičnija vežba čučnja, odlična je za oblikovanje mišića guze. Samo je važno da ga pravilno izvodite. Stopala su u širini ramena ili lagano razmaknuta. Polako spustite zadnjicu kao da želite da sednete, koliko god možete, ali da ne podižete pete sa poda. Takože, kolena ne smeju da prelaze liniju nožnih pristiju. Leđa moraju da budu ravna, i da gledate ispred sebe.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA