≫ 

Dečko ju je odbio jer je bila debela, a danas je moli da budu zajedno jer se prepolovila i izgleda prelepo (FOTO)

Sada je moli da budu zajedno

  • 8

Rejčel Hefner je imala 130 kilograma, a kada joj je dečko u kog je bila zaljubljena rekao da je prevelika za njega, odlučila je da napravi ogromnu životnu promenu

"Sviđao mi se, ali ja njemu očigledno nisam. Jasno mi je stavio do znanja da mu se ne sviđam zbog svog izgleda i da ga ne privlačim jer sam teška", priseća se Rejčel.

A post shared by Rachael Heffner (@heffner365) on

Ova mlada devojka je izgubila kontrolu nad hranom kada joj se majka razbolela i preminula. "Oduvek sam bila bucmasta, ali kada mi je majka umrla, baš sam se ugojila", nastavlja svoju priču Rejčel.

A post shared by Rachael Heffner (@heffner365) on

Zbog toga što niko nije bio tu da je nauči o zdravoj ishrani, ova devojka se uglavnom hranila gaziranim sokovima, slatkišima i velikim porcijama nezdrave hrane.

Njen život je bio toliko nezdrav, da je do svoje dvadesete godine Rejčel imala indeks telesne težine 50 - u pitanju je najteža kategorizacija gojaznosti po Svetskoj zdravstvenoj organizaciji.

Ipak, ovo odbijanje dečka koji joj se sviđao dao joj je motivaciju da promeni svoj život. Rejčel je sada svima želela da pokaže da greše, želela je da dečko koji joj se sviđao shvati koliko je pogrešio što ju je odbio.

A post shared by Rachael Heffner (@heffner365) on

Nakon promene ishrane, smanjenja porcija i redovnog vežbanja, Rejčel se prepolovila i zbog toga skrenula pažnju tog istog dečka koji ju je odbio. "Nakon ove transfromacije me je nekoliko puta pozvao da izađemo, ali sam mu jasno stavila do znanja da smo samo prijatelji. Ipak, izvinio se zbog onoga što mi je rekao kada smo bili mlađi. Drago mi je što me odbio jer je on razlog za moj današnji izgled", objašnjava ona. U čemu je njena tajna?

A post shared by Rachael Heffner (@heffner365) on

Rejčel je iz svoje ishrane izbacila gazirane napitke, prepolovila porcije hrane koje je jela i počela da ide u teretanu. Sada pre svakog obroka popije čašu vode kako bi bila sitija.

Ovih saveta može da se pridržava svaka žena koja želi da smrša jer su toliko prosti i efikasni.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dudule

    9. mart 2017 | 12:04

    Treba da mu bude zahvalna, da je nije odbio imala bi i sad 150kg..

  • ☆☆☆

    9. mart 2017 | 12:18

    Tekst kao da osuđuje po malo dečka.Ne vidim u čemu je problem? Zapustila se bila,loše je izgledala..Što bi on tu pravio ustupke? Počela je da vodi računa o sebi i sada mu se sviđa...Sasvim normalno!

  • Srbin

    9. mart 2017 | 09:49

    Krš bila , krš ostala . . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA