STRAŠNO: Kanje Vest napao paparaca! (VIDEO)

- Ne pričaj, nemoj da si mi se obratio. Ne želim da se paparaci obraćaju ni meni niti bilo kome koga poznajem, i to reci svima. Nemoj više nikada da pričaš - vikao je Kanje na novinara dok mu je otimao kameru

  • 11

Poznato je da je reper Kanje Vest (36) veoma umišljena "zvezda" i nekoliko puta je imao incident sa paparacima. Na aerodromu u Los Anđelesu, jedan novinar mu je prišao sa kamerom u nameri da mu postavi par pitanja na šta se Kanje iznervirao. Novinar mu je rekao da voli njegovu muziku i postavio mu pitanje, na šta je Vest poludeo i krenuo rukama na njega, rekavši mu da mu se ne obraća više nikad.

- Ne pričaj, nemoj da si mi se obratio. Ne želim da se paparaci obraćaju ni meni niti bilo kome koga poznajem i to reci svima. Nemoj više nikada da pričaš- vikao je Kanje na novinara.

Poznato je da Kanje boluje od "Isus sindroma", tačnije da misli da se svet vrti oko njega, a ovo nije njegov prvi ispad sa novinarima. Podsetimo, Kanje je nedavno postao otac devojčice Nort Vest, a on i njegova verenica, starleta Kim Kardašijan, odlučili su da prodaju slike bebe za dva miliona dolara. 

Pogledajte šta se dogodilo na aerodromu: 

(A. Č. / Telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majalena

    13. jul 2013 | 13:40

    Pa sto oce ovi paparaci.Lijepo mu covjek rekao da mu se ne obraca.Cista provokacija paparaca.Da ne kazem novinara,jer ne zasluzuju.Vrijedjaju tu profesiju.

  • русија

    13. jul 2013 | 16:50

    страшно ???? страшно је што те психопате сликају и пресрећу и шпијунирају на све стране.

  • BgBoy

    13. jul 2013 | 20:07

    nije strašno nego bravo kanje! gazi te lešinarčiće i hijenice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA