Lepotica sa žreba obećala da neće biti provokativna na Zlatnoj lopti!

Atraktivna voditeljka žreba za Mondijal biće i prezenterka na predstojećoj dodeli nagrade za najboljeg fudbalera sveta koju dodeljuje Svetska fudbalska organizacija

  • 4
Fernanda Lima Foto: AP/Tanjug

Voditeljka žreba za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014. godine, Fernanda Lima zaludela je ceo svet svojom lepotom i preko noći je stekla planetarnu popularnost, a najbolji dokaz za to je što je FIFA odlučila da baš ona bude jedan od voditelja na ceremoniji dodele Zlatne lopte najboljem fudbaleru sveta u 2013. godini. Fernanda će tokom tog događaja na sceni praviti društvo nekadašnjem reprezentativcu Holandije, Rudu Gulitu.

Zbog svoje lepote, ali i garderobe koju je nosila tokom izvlačenja grupa za planetarni šampionat u Brazilu izazvala je različite reakcije svetske javnosti od divljenja preko osporavanja do toga da su Iranci morali da cenzurišu prenos žreba. Atraktivna Brazilka je zato ovoga puta obećala da će pažljivije birati svoju odeću koju će obući za ceremoniju dodele zlatne lopte.

- Naučila sam dosta iz vođenja žreba, tako da ću biti opreznija prilikom izbora garderobe za dodelu Zlatne lopte. Ja sam nosila haljinu za koju sam mislila da je prikladna za takvu vrstu događaja, ali sam neke ljude uznemirila i nisu mogli da gledaju prenos do kraja. Zato mi je jako žao i nisam želela nikoga da uvredim - rekla je Lima za medije u rodnoj zemlji.

Ona je u sklopu priprema za ceremoniju koja će se održati u sedištu Svetske kuće fudbala, u Cirihu, već uradila promotivni video sa svim kandidatima koji su se našli u finalu izbora za najboljeg fudbalera sveta u prošloj godini Frankom Riberijem, Lionelom Mesijem i Kristijanom Ronaldom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA