Policajac presudio sebi nakon ubistva ljubavnice

Specijalac SIPE, Rasim Pljevljak, ubio je Sadetu Alomerović i ranio njenog brata Sameda, u Sarajevu, posle svađe oko novca i dugova, a kao motiv pominje se i ljubomora. Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo u poteri za njim blokirali u nedelju šire područje naselja Stojčevac, gde su ga locirali

  • 0

Pripadnik specijalne jedinice Agencije BiH za istrage i zaštitu (SIPA) Rasim Pljevljak, koji je u subotu uveče ubio jednu, a ranio drugu osobu, ubio se danas prilikom pokušaja hapšenja, potvrdio je portparol MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić.

Pljevljak je ubio Sadetu Alomerović i ranio njenog brata Sameda, u Sarajevu, posle svađe oko novca i dugova, a kao motiv pominje se i ljubomora.

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo u poteri za Pljevljakom blokirali su u nedelju šire područje naselja Stojčevac, gde su ga locirali, a prilaz tom delu grada nije bio dozvoljen ni meštanima. Pokušaj hapšenja ostao je uzaludan, jer je specijalac SIPA izvršio samoubistvo.

Prema pričanju očevidaca, u subotu uveče najpre je došlo do svađe između ubice i žrtve, koja je pokušala da pobegne, kada je naišao njen brat i hteo da prekine svađu. Specijalac je izvadio pištolj, pucao u Sadetu dok je bežala, i ubio je, a zatim je ranio i njenog brata, seo u automobil i odvezao se, piše Glas Srpske.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA