Šarićeva žena traži "ljubavnu sobu"

Lana Popović kaže da se Darko Šarić sam predao i "da bi bio red da im se omogući da budu malo sami", kao i da bi želela da njihov sin Aleksa "dobije sestru ili brata"

  • 30

Lana Popović, nevenčana supruga Darka Šarića, stigla je juče u sud u pratnji obezbeđenja, a svaku priliku koristila je da uhvati suprugov pogled i podrži ga osmesima.

Lana je od advokata i uprave pritvora već zatražila da se sastane u "ljubavnoj sobi", piše "Informer". Iako joj je objašnjeno da Šarić po zakonu, dok je u pritvoru, nema pravo na intimne susrete, ona je na tome nastavila da insistira.

- Lana kaže da se Darko sam predao i da bi bio red da im se omogući da budu malo sami. Kaže da bi jako želela da zatrudni i da njihov Aleksa dobije sestru ili brata - prenosi izvor ovog lista.

Ovaj list piše i da se Šarićeva supruga u pauzi jučerašnjeg suđenja poverila prijateljima da joj je trenutno najveći problem da što pre nađe kućnu pomoćnicu.

- U totlnom sam haosu, ništa ne stižem. Hitno mi treba žena za kuvanje i spremanje kuće pošto nemam vremena time da se bavim, a nisam baš vična domaćica - požalila se Popovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    25. mart 2014 | 00:18

    Rodicu ti sina, kralja kokaina hahah :D

  • Rs

    25. mart 2014 | 05:49

    ovo je sponzorusa nek se stidi,umjesto da se krije od srsmote sto joj je vec jedno dijete napravio ovaj kriminalac ona se jos medijski promovise.Bruka i sramota .

  • Pravda

    25. mart 2014 | 08:56

    Takvi kao što su Šarić i gospođa nisu za potomstvo i treba ih hemijski kastrirati, oni su bolest ovog društva koje treba hirurški odstraniti u ranoj fazi. Moramo biti svesni za koliko uništenih života su odgovorni, "gospodin" Šarić i gospođa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA