Klizište odnelo ukupno 24 života, 176 se vodi kao nestalo (FOTO)

Veliki odron je zadesio američku državu Vašington pre par dana, a spasioci su pronašli još nekoliko beživotnih tela pod ruševinama. Broj onih o čijoj se sudbini ništa ne zna bi mogao da bude dupliran s brojem onih koji bi mogli da se pojave na drugom mestu

  • 5

Spasioci su otkrili dva tela i locirali još osam pod ruševinama, pošto je klizište pre četiri dana pogodilo okrug Snohomiš u američkoj državi Vašington, čime je broj žrtava porastao na 24 i 176 se vodi kao nestalo, saopštili su zvaničnici.

- Nažalost, nismo pronašli bilo kakve znakove života - rekao je sinoć komandir vatrogasaca okruga Snohomiš Trevis Hots novinarima, prenela je agencija AFP.

Broj onih o čijoj se sudbini ništa ne zna ostao je 176, iako bi taj broj mogao da bude dupliran s brojem onih koji bi mogli da se pojave na drugom mestu, pa se ne zna tačno za koliko tačno osoba spasioci i dalje tragaju.

Zid od blata, kamenja i drveća širine 2,5 kvadratnih kilometara pogodilo je u nedelju grad Oso u okrugu Snohomiš na 95 kilometara severoistočno od Sijetla, odnelo je ukupno 49 domova u ruralnom delu države Vašington.

U klizištu, 23. marta, uništen je i deo autoputa koji povezuje Sijetl sa ostalim delom države.

Hots je potvrdio da je masivna operacija sapasavanja još usmerena na spasavanje preživelih i pronalaženju tela unesrećenih, iako se šanse za pronalaženje živih smanjuju svakim danom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    26. mart 2014 | 10:41

    Malo je

  • YugoBosnjak

    26. mart 2014 | 11:40

    Uvijek mi je zao nevinih zrtvi ali sta bi sve trebalo Ameriku da zadesi po zasluzi..Mada Bog najbolje zna..

  • Dule

    26. mart 2014 | 10:49

    Ma da bog da sve amerikance progutala zemlja i to čim pre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA