SKANDAL: Učenica šestog razreda u Zaječaru pred porođajem!

Devojčica (13) iz Zaječara nikome nije htela da otkrije ime muškarca sa kojim je ostala trudna, ali na osnovu njenog ponašanja, nadležni su zaključili da u intimnom odnosu nije bilo nikakve prisile

  • 42

Centar za socijalni rad preuzeo je brigu o učenici (13) šestog razreda osnovne škole u Zaječaru koja je u sedmom mesecu trudnoće, objavio je "Blic".

- Ona je već nekoliko meseci delovala zabrinuto, ali smo smatrali da je u pitanju pubertet. Vešto je krila stomak širokom garderobom, a čim smo posumnjali da je u drugom stanju, pozvali smo nadležne - otkrili su za Blic nadležni u školi.

Uz saglasnost majke, sa kojom devojčica živi u iznajmljenom stanu i koja je nezaposlena, radnici Centra devojčicu su smestili u hraniteljsku porodicu u kojoj će ostati i posle porođaja.

O devojčici i detetu, koje se očekuje u maju, brinuće se Centar dok ne napuni 16 godina. Nakon sticanja punoletstva po osnovu roditeljstva, devojčica i dete će biti prešušteni sami sebi.

Devojčica nikome nije htela da otkrije ime muškarca sa kojim je ostala trudna, ali na osnovu njenog ponašanja, nadležni su zaključili da u intimnom odnosu nije bilo nikakve prisile.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brrr

    2. april 2014 | 00:31

    Deca decu prave..

  • Boki

    2. april 2014 | 01:33

    Nije to nista neverovatno. Ja sam imao skolsku drugaricu romkiju koja se udala sa 13 godina i rodila dete. Danas je, hvala bogu, zrela zena i ima jos dece, na njen razvoj to nije ostavilo posledice. Jodeno sto nije imala mogucnost daljeg sokolovanja. Opet zbog toga romi nas daleko zaklapaju natalitetom. Nece biti cudo ako jednog dana postanemo manjina u odnosu na njih.

  • mica

    2. april 2014 | 07:09

    Kakva bre prisila?! Dete od 12-13 zna sta je ispravno, prisilno ili ne?! Treba naci kretena koji joj je napravio dete i strpati ga na robiju, cista pedofilija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA