PRIZNAO: Šef ekspoziture Komercijalne banke uzimao novac od klijenata

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Vladan Barjaktarović, šef ekspoziture Komercijalne banke, danas je na saslušanju pred zamenikom tužioca u potpunosti priznao navode krivične prijave, koja mu je predočena

  • 3

Vladanu Barjaktaroviću (54), šefu ekspoziture Komercijalne banke na Trgu Nikole Pašića 7 u Beogradu, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana.

On se sumnjiči da je u periodu od 2009. do 2014. godine koristeći službeni položaj i prekoračenjem granica službenih ovlašćenja, sačinjavao lažne naloge o prevremenoj isplati oročenih depozita.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Vladan Barjaktarović danas je na saslušanju pred zamenikom tužioca u potpunosti priznao navode krivične prijave, koja mu je predočena pre nego što je izneo odbranu.

- Vladan Barjaktarović priznao je da je godinama krao novac i ispričao da je zapao u velike kockarske dugove iz kojih nije znao kako da izađe - kaze izvor Telegrafa.

Prema njegovim rečima, Barjaktarović bio je pomalo konfuzan, ali je do detalja objasnio na koji način je godinama, bez ikakvih problema uzimao novac.

Njemu je određen pritvor, kako ne bi uticao na pet svedoka, njegovih kolega, koji bi trebalo da budu saslušani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nole

    2. april 2014 | 21:26

    Sta je kontrola u banci otkrila od 2009

  • Јелена у земљи чуда

    2. april 2014 | 20:57

    Оптимиста...

  • Ljiljanа.

    2. april 2014 | 23:23

    Није чудо, кад живимо у земљи чуда. Комунизам нас је отуђио од свега ваљаног, па и од нас самих.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA