Ovo je selfi zbog kojeg Bela kuća zabranjuje fotografisanje sa Obamom!

Savetnik američkog predsednika izjavio je da bi uskoro mogao doći kraj fotografisanju i popularnim "selfijima" u društvu predsednika Baraka Obame

  • 9

Savetnik Baraka Obame, Dan Fajfer, je izjavio u CBS-ovoj emisiji kako bi uskoro mogao doći kraj fotografisanju i popularnim "selfijima" u društvu predsednika SAD-a, Baraka Obame.

Predlog zabrane fotografisanja sa Obamom, izneo je nakon incidenta koji je nastao kada se predsednik SAD-a fotografisao sa igračem Red Soksa, Davidom Ortizom. On ima potpisan ugovor sa Samsungom i u obavezi je da ih promoviše, tako da je njihova fotografija završila na internetu ubrzo posle slikanja.

Igrač je u svrhu promocije iskoristio njihovu zajedničku selfi fotografiju koja je na internetu podeljena 38.000 puta, a objavljena je i na službenom profilu kompanije Samsung. 

Iz Bele kuće su poručili kako su nakon ovog incidenta kontaktirali kompaniju, kao i da nisu znali da je fotografija deo promocije.

- Razgovarali smo sa predstavnicima te kompanije. Međutim, sada je sve u rukama naših advokata - izjavio je Fajfer.

On je dodao kako Obama verovatno nije znao da je sve to povezano sa marketingom pa je velikodušno pristao na zajedničku fotografiju.

- Zbog ovakvih razloga mi razmišljamo da zabranimo fotografisanje sa predsednikom - poručio je on.

Ortiz je negirao da je od Samsunga dobio instrukcije da se fotografiše sa predsednikom. Ističe kako je sve bilo spontano i nije znao da će se podići velika prašina oko te slike.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA