HRVATSKA: Kazna za seks u moru 150 evra

Zabranjeno će biti i konzumiranje i nošenje alkoholnog pića na javnim mestima, a gradske vlasti više neće dozvoljavati buku i nedolično ponašanje

  • 10

Ovog leta brojni gosti koji dolaze iz celog sveta na plažu Zrće, na ostrvu Pag u Hrvatskoj, moraće se pridržavati strogih pravila jer je od ove godine zabranjen seks u moru i kazna za kršenje zakona iznosiće 150 evra.

Zabranjeno će biti i konzumiranje i nošenje alkoholnog pića na javnim mestima, a gradske vlasti više neće dozvoljavati buku i nedolično ponašanje.

Grad Pag štampao je 100.000 letaka na raznim jezicima, u kojima piše šta sve ne sme da se raditi na Zrću. Gradski redari, u početku će upozoravati mlade ljude na nova pravila, a ukoliko se prekršaji budu ponavljali, kazne će iznositi od 100 do 150 evra, pišu Novosti.rs.

Inače, ova plaža je najpopularnija kod mlađe populacije zbog provoda koji nudi turistima iz celog sveta.

U Pagu ističu da samo slede ono što su druga slična turistička mesta u Evropi već davno primenila. Tvrde da je slično i na Ibici, pa da nema razloga da na Jadranu ne postoje pravila, pogotovo ako su u pitanju u mesta u kom su droga i alkohol veoma popularni među mladim turistima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sirom zatvorenih ociju

    8. april 2014 | 12:24

    Hahahhaha...a kako ce da dokazu? Imaju ronioce voajere...sprdnja.

  • Hm

    8. april 2014 | 13:07

    Nema do Zrća koje je glasilo kao bolje od Ibize samo zato jer se dozvoljavalo turistima da rade što oće pa je sve izmaklo kontroli pa sad ako uvedu red neće niko da dolazi.

  • Cale

    8. april 2014 | 11:59

    Ahhahaaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA