SUD PRESUDIO: Ceca i Ocokoljić oslobođeni optužbi!

Suđenje poznatoj pevačici Svetlani Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću za nasilničko ponašanje prema vlasniku FK “Mladi proleter” Aleksandru Olareviću 2007. godine završeno je oslobađajućom presudom

  • 23

Suđenje poznatoj pevačici Svetlani Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću za nasilničko ponašanje prema vlasniku FK “Mladi proleter” Aleksandru Olareviću 2007. godine završeno je oslobađajućom presudom.

U završnoj reči tužilac je tražio maksimalnu kaznu za Ražnatovićevu i uslovnu kaznu za Ocokoljića, dok je poznata pevačica zatražila oslobađajuću presudu.

U završnoj reči Svetlana je rekla da se apsloutno slaže sa rečima svog advokata Gorana Petronijevića koji je tražio oslobađajuću presudu.

- Moram da dodam da ostajem pri svemu sto sam rekla na samom početku suđenja - rekla je Ceca koja je na početku ovog procesa negirala sve navode optužnice.

Njen zet Predrag Ocokoljić izjavio je takođe da se slaže sa rečima svog advokata.

Cecu je posle presude sačekalo oko dvadesetak fanova koji su je pozdravili uzvicima: "Ceco, mi te volimo".

Poznata pevačica je posle presude rekla da je verovala da "će odluka biti ovakva jer veruje u Božiju pravdu".

- Postupak koji je trajao četiri godine bio je veoma mučan i za mene i za moju porodicu. Znam da nisam uradila ništa loše, ili nešto zbog čega bih se stidela. Podrška publike bila mi je jako bitna - rekla je Ražnatovićeva nakon donošenja presude.

Suđenje Ceci je, kao i obično izazvalo veliku pažnju njenih fanova, koji su je od ranog jutra čekali u Palati pravde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stiv

    9. april 2014 | 12:10

    Strasna da strasnije ne moze biti

  • Marko

    9. april 2014 | 13:16

    E moj Vučiću dok ova ne bude bila u zatvoru nema pravne države....možeš da se busaš ti u grudi kolliko hoćeš da je ovo pravna država,da niko nije jači od države. Dzabe kada to nje istina,kada je jedna pevaljka već više puta dokazala da je jača od države da joj ne može niko ništa u ovoj državi.

  • Roki

    9. april 2014 | 12:24

    Para busi gde burgija nece.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA