Cecina frizerka ponovila svedočenje: Taton je sam skočio sa stepeništa!

Bucka je u sud pozvana kao svedok da potvrdi autentičnost transkripta poziva koji je uputila Hitnoj pomoći nekoliko minuta nakon što je francuski navijač Bris Taton pao u ambis, u blizini njenog salona na Obilićevom vencu 2009.

  • 15

Frizerka pevačice Svetlane Ražnatović, Svetlana Bubanja Bucka, saslušana je danas u Višem sudu u Beogradu, po nalogu Apelacionog suda, kako bi potvrdila autrntičnost poziva koji je uputila Hitnoj pomoći kada je Bris Taton pao u ambis.

Bubanja je uputila poziv Hitnoj pomoći neposredno posle pada Tatona u ambis, u blizini njenog salona na Obilićevom vencu 2009.

Ona je ranije već saslušavana kao novi ključni svedok Tatonove pogibije po nalogu Apelacionog suda, a na predlog odbrane 14 osuđenih navijača, piše Blic.

Tada je zajedno sa radnikom parking servisa Draganom Crepuljom tvrdila da je mladić sam skočio sa stepeništa i da ga niko nije gurnuo.

- Bubanja je prva pozvala Hitnu pomoć, a danas je potvrdila da je glas zabeležen na transkriptu njen. Sudija izvestilac saslušao ju je po nalogu Apelacionog suda, jer sporni transkript u ranijem suđenju, kao ni njen kompletan iskaz, nisu uzeti u obzir u dokaznom postupku. Sud će naknadno utvrditi da li će se zbog njenog i Crepuljinog svedočenja ponavljati suđenje ili će biti potvrđena prvostepena presuda - naveo je izvor iz Višeg suda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    15. april 2014 | 08:41

    SLOBODA ZA BRACU

  • Dusan

    15. april 2014 | 16:37

    Auu kakve su ovo nule sto komentarisu pa vi niste Srbi vi ste zene u crnom za 80 izresetanih Srba kazna je bila samo oko 100 godina a za jednog francuza 240 godina pa sramota

  • ivan

    15. april 2014 | 12:02

    niko ne kaze da momci ne treba da odgovaraju ali treba posteno da im se sudi...jes 16 momaka ga je udaralo i bacilo daj budite malo realni..ko je kriv nek odgovara...a bacen sigurno nije da malo bolje citate i da se malo bolje informisete vidjeli bi da je pao na noge jer je skocio sam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA