UKRAJINA: Izrešetano desetoro na kontrolnom punktu?

Poslanica partije Julije Timošenko tvrdi da su nepoznata lica otvorila vatru i pobila sve separatiste jednog kontrolnog punkta u Donjecku

  • 9

Lesja Orobec, poslanica partije Julije Timošenko, na svom Fejsbuk profilu tvrdi da je danas najmanje 10 ljudi ubijeno na kontrolnom punktu u oblasti Donjecka.

Navodno je Orobecova ovu informaciju dobila od tri različita, nezavisna izvora, koji dojavljuju da su tri nepoznata lica prišla konrolnom punktu, otvorili vatru iz automatskog oružja, pobili sve separatiste i nastavili dalje.

Vršilac dužnosti ukrajinskog predsednika Oleksandar Turčinov je danas u parlamentu te zemlje objavio da je na severu Donjecke oblasti rano jutros pokrenuta “antiteroristička operacija”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rey

    15. april 2014 | 12:24

    Znaci tako turcinov stiti narod bravo za njega ?????? BUDILA (DRAK)

  • DumDum

    15. april 2014 | 13:24

    Cia snajka,cia ih je pobila.Dodju tako trojica,dobar dan,mi dosli da vas pobijemo,i onda trojica ubiju desetoricu,ma ajte molim vas,a ovi bili na barikadama sa viljuskama na gotovs,...ne pije vodu. Ko zna ste je tu bilo,to je rat informacijama i dezinformacijama,pa vidite samo ko ih plasira.

  • Miki

    15. april 2014 | 15:12

    Svi znamo kome je u interesu da zapocne rat tako da me ovo ni malo ne cudi, ovakav scenario se ponavlja godinama samo su ucesnici drugaciji... Najgore je sto ce da najebe najvise onaj ko je najmanje kriv a to je obican narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA