OTKRIVAMO: Putin se sprema da pripoji Srbiju! (FOTO)

Ukrajinske teritorije na koje je Vladimir Putin bacio oko posle Krima lokacije su na kojima su se u 18. veku nalazili Srbi naseljeni iz Austrije: Nova Serbija i Slavenoserbija

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • SERBO KATOLIKUS

    07. jul 2014 | 11:15

    JEdno objasnjenje za danasnje Bosancerose. U vreme Osmanske vladavine na prostoru Srbije, begovi i age su bili ljudi sa domaceg terena, zakon prve bracne noci je poceo tek oko 18-tog ili 19-tog veka da se koristi. Kod Srba imas onu staru poslovicu "Prvi kucici se bacaju u vodu", sad pretpostavi sta je bilo u velikoj meri sa tom decom. Rvatima! Srbi su kao i oni stari Hrvati primili isprva hriscanstvo u zapadnom obliku, u glavnom to su bili knezovi sa svojom pratnjom. Pravi se velika greska kad se kaze da su Srbi i Hrvati bili jedini Sloveni na Balkanu/Helmu. Prvi Sloveni se pominju jos u cetvrtom veku nove ere. Za vasu informaciju ja sam Srbin rimokatolik, moj pradeda se pokatolicio kako bi spasio decu. Da ne biva zabune, moji preci su poreklom iz Macedonije, posto znam da ce biti prepirke kako sam Rvat, nisam nit cu biti ikada! Srbi rimokatolici su bili zastupljeni na prosoru A-U. monarhije u velikom broju sve do 19. veka. Tad krece "Kroatizacija", te davne 1900. godine, odrzan je kongres u Zagrebu "Sve rimokatolicki", vi ga poznajete kao "Sve Hrvatski", na kome je odredjena sudbina svih Srba rimokatolika, a i pravoslavaca.

  • Dragan S.

    23. maj 2014 | 22:14

    Mia, da nije bilo tog "zlog" ruskog naroda, svet bi danas sasvim drugačije izgledao. Pogledaj koliko su Rusi i Srbi podneli žrtava u oba svetska rata, procentualno im se jedino mogu pridružiti Jevreji. Sada, kad je zlo pobeđeno, zapad zaboravlja te činjenice i kreće u obračun sa Rusijom, zemljom koja jedina ima prirodnih resursa za duži period, za razliku od zapada koji je svoje resusre totalno ispraznio. To je jedini razlog satanizovanja Rusije, nijedan drugi, racionalan razlog ne postoji!

  • KRAISNIK

    21. april 2014 | 10:30

    Poruka PRAVOSLAVCI NE DIZITE RUKE JEDNI NA DRUGE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA