SKANDAL U RUSKOJ DUMI: Žirinovski pozvao saradnike da žestoko siluju trudnu novinarku! (VIDEO)

Vladimir Žirinovski, lider ruske Liberalnodemokratske partije, vikao je svojim saradnicima da siluju novinarku, jer mu se nije svidelo pitanje koje mu je postavila

  • 18

Trudna novinarka televizije "Raša tudej", Stela Dubovickaja, završila je na oporavku u bolnici nakon što je napao Vladimir Žironovski, lider Liberalnodemokratske partije Rusije i šef poslaničke grupe  ove stranke u Dumi.

 

Dubovickaja je izazvala bes Žirinovskog, postavivši mu pitanje u  vezi sa sankcijama protiv Ukrajine. Njemu se nije dopalo pitanje, pa je gurnuo svoje saradnike na novinarku, uzvikujući "silujte je žestoko".

 

Kao da ovaj skandal nije bio dovoljno šokandan, njegovi saradnici su zaista prišli devojci i dodirnuli je, što je izazvalo reakcije kolega iz medija.

 

 

Koleginicu koja ju je branila Žirinovski je nazvao "lezbejkom koja se meša u tuđe stvari".

 

- Šta se ti mešaš, lezbejko? Ovo nije mesto za trudnice, nama su potrebni zdravi ljudi. Trudnice ne bi trebalo da dolaze na posao. Sedi kod kuće i brini se o detetu - vikao je Žirinovski i povikao.

 

Etički komitetet ruskog parlamenta razmatra prijavu protiv Žirinovskog zbog ovakvog ponašanja, dok TV stanica "Raša tudej" planira da ga tuži i traži najstrožu moguću kaznu.

 

- Zbog incidenta u državnoj Dumi, nakon čega je naša dopisnica hospitalizovana, odlučili smo da posegnemo za svim pravnim sredstvima kako bi Žirinovski bio kažnjen za svoje ponašanje  - izjavila je direktorka ove medijske kuće, Margareta Simonian.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    21. april 2014 | 14:03

    Ruska stoka! Daleko im lepa kuca od nase Srbije.

  • Bekim

    21. april 2014 | 14:26

    To je ruska demokratia samo na nasilstvo uzivat..

  • Hamza

    21. april 2014 | 15:46

    Ovog monstruma treba poslat u ludaru pod strogi nadzor i ne dati mu ni hleba sve dok ne krepa smrad. Da ima zakona u rusiji davno bi tamo završio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA