Kim Džong Un nastavio da ubija familiju? Evo ko je sledeći

Kim Kjong Hui (67) tetka severnokorejskog lidera misteriozno je nestala sa propagandnog videa, pa se pretpostavlja da ovo ukazuje da je uklonjena iz političkog života i likvidirana

  • 14

Tetka severnokorejskog vođe Kim Džong Una misteriozno je nestala sa propagandnog filma, a spekuliše se da je ona uklonjena sa vrha vlasti ili čak likvidirana.

Kim Kjong Hui (67) je udovica Džang Song Teka koji je nedavno ubijen iako se verovalo da će biti pošteđen brutalnog režima svog nećaka. Stručnjaci smatraju da je uklanjanje Huijeve sa snimka u stvari pokazatelj njenog smaknuća.

Kjong Hui se pojavljivala na javnim priredbama u Severnoj Koreji sve do januara ove godine. Na poslednjem snimku vidi se kako hoda uz svog sestrića Kim Džong Una prema palati Kumsusan u Pjongjangu u kojoj su odali poštu balsamovanim telima Kim Il Sunga i Kim Džong Ila. Reportaža je nedavno prikazivana ponovo, ali u njoj nema Kjong Hui.

Pretpostavljalo se da će Kim Džong poštedeti tetku jer je ona rođena sestra njegovog oca Kim Džong Ila, ipak nemilosrdni mladi severnokorejski lider odlučio je da je ukloni iz političkog života, a velika je verovatnoća da je i likvidirana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    21. april 2014 | 14:19

    Bolesna familija...

  • Lazar

    21. april 2014 | 16:43

    Kad ga ne slusaju! Da su ga slusali nebi tetke i tece nestajali! Samo cvrsta ruka drzi familiju na okupu! Dosta je surov iz predhodnih postupaka,bacanje rodbine izgladnelim psima..itd! Treba biti blazi! On je bas radikalan po tom pitanju! Rekao bih naslov ' TETKA ZA TECOM' Mali je pravi predsednik!!!

  • Tomi

    21. april 2014 | 20:33

    Vi znate tko je sledeci!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA