Policajci za jednu noć spasili 100 života! (FOTO)

U dve kuće u Doljevcu u koje je u pola noći nadirala uzburkana reka, policajac Nebojša Ramić je sa kolegom Miroslavom Nešićem probudio usnule ukućane, umirio ih da ne paniče i izneo decu. Istovremeno, njihove kolege Vladica Petković i Goran Ibrić sprečili su da poplava u većem obimu prodre u Dom za invalide u Doljevcu

Komentari

  • milossan

    24. april 2014 | 13:51

    Inače, u Srbiji u poslednjih 100 godina se nikada ni jedna reka nije izlila iz korita, pa nije ni čudo što ljudi sede skrštenih ruku i ne uređuju obale i podižu nasipe. Ako se kojim slučajem i desi poplava, šta da se radi, božja volja. Stići će nekakva humanitarna pomoć, neko će se debelo omrsiti. Samo oni ludi Niskozemci i Belgijanci uredno kopaju kanale i podižu nasipe. Lud narod. Mislim, oni tamo.

  • Radovan Kojić

    24. april 2014 | 12:49

    Sve je više primera da naša policija i vojska u ovim teškim vremenima pokazuje svoju pravu ulogu, nošena epitetetom NARODNA. NARODNA u službi svog naroda,vodjena načelima humanizma, rodoljublja, pravoljublja,tolerancije i profesionalizma. Sve se više i čuje izreka, bravo heroji. Pa pridružimo se i mi BRAVO, HEROJI !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA