UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Izudarao štence na smrt, pa ih u koferu sa pilećim nogicama bacio u smeće!

- Maleni su izudarani, ubijeni i mrtvi bačeni u smeće, svi osim jednoga koji se i dalje bori za život, i ako preživi, pitanje je šta će s njim biti, jer je primio udarac u glavu! Hoće li ikada svi poremećeni umovi biti u ustanovama koje su i napravljene za njih, hoće li?! - napisali su iz Udruženja za zaštitu životinja "Victus" na Fejsbuku

  • 25

Nema ko nije ostao bez teksta kada je na Fejsbuk profilu Udruženja za zaštitu životinja iz Slavonskog Broda "Victus", video zastrašujuće fotografije ubijenih štenaca koje je nepoznati monstrum bacio u kontejner nakon što ih je prebio do smrti.

U kontejneru je pronađeno pet štenaca, a jedan je još živ i bori se za život, prenosi jutarnji.hr.

Da zločin bude još monstruozniji štenci su bili nagurani u kofer u kojem su se nalazile pileće nogice.

- Treba li išta napisati uz ove slike, osim da su maleni izudarani, ubijeni i mrtvi bačeni u smeće, svi osim jednoga koji se i dalje bori za život, i ako preživi, pitanje je šta će s njim biti, jer je primio udarac u glavu! Hoće li ikada svi poremećeni umovi biti u ustanovama koje su i napravljene za njih, hoće li?! - napisali su iz Udruženja "Victus" na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    3. maj 2014 | 21:25

    Ljudi su preuzeli ulogu Boga i zaboravljaju da nismo sami i da ne mozemo sami da zivimo na ovoj planeti. Ako neko moze da naudi stencima, taj ce moci da naudi i detetu ili drugom coveku. Treba za svaciji zivot da se odgovara, bilo to zivotinja ili covek.

  • Zanto

    3. maj 2014 | 21:24

    nadam se da ce ga stici sve ovo, nadam se od srca, kao i ostale monstrume

  • !!!!

    3. maj 2014 | 21:49

    Ovo je bolest. I štenci su živa bića, neka malo razmisli kako bi njemu bilo da ga ovako muče. Strašno, ni krivi ni dužni da ovako umri. Njega treba u zatvor, bez razmišljanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA