LONČAR: Ubistvo hirurga opomena za celo društvo!

Zlatibor Lončar, ministar zdravlja, istakao je danas da je preuzeo Ministarstvo zdravlja u veoma teškoj situaciji i da će tražiti da se lekari ubuduće tretiraju kao službena lica

  • 57

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je ubistvo kraljevačkog hirurga Slobodana Lukića krajnja opomena za čitavo društvo i da će zatražiti da se lekari ubuduće tretiraju kao službena lica.

- Preuzeo sam Ministarstvo zdravlja u veoma teškoj sitauciji i pod hitno se neke stvari moraju promeniti. Tražiću da se lekari ubuduće tretiraju kao službena lica - rekao je Lončar na konferenciji za novinare u Zdravstvenom centru "Studenica".

On je dodao da je ubistvo lekara tužan dan za zdravstvo, da je to bio čovek koji je spasavao tuđe zivote i da je samo par stati ranije bio dežuran u bolnici i imao operacije.

Govoreći o osumnjičenom ubici, ministar Lončar je rekao da on nije imao tumor, ali da je bio ubeđen da ima.

- Pre toga je operisao žučnu kesu i umislio je da je imao tumor, tražio je sve vreme od lekara da napišu da ima tumor - rekao je Lončar i izrazio saučešće porodici ubijenog Lukića.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. Kefalo

    4. maj 2014 | 15:51

    Ztlatibore, pa gde živiš ti ministre? Daj im blindirane Audije pod rotacijom i status sl. lica, ali procitaj malo novine i shvatices da puno više ima nesavesnog lečenja i smrti dece nakon lečenja ili operacije, drskosti i krajnjeg bezobrazluka od strane doktora kao i netačne dijagnoze. Običan narod polako puca po savovima. E tu je problem.

  • vuk

    4. maj 2014 | 16:02

    Pa ONI i jesu sluzbena lica, narocito su sluzbeni kada je u pitanju mito. Tu im nema ravnih po sluzbenosti.

  • NBGoran

    4. maj 2014 | 16:00

    A kako će lekari tretirati pacijente to i nije tako bitno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA