PRETNJA? Gradonačelnik Janković dobio pismo sa belim praškom

Pismo je otvoreno u 8.30 sati, nakon čega su o incidentu obavešteni policija i vatrogasci. Biće obavljeno i testiranje na antraks i druge analize da bi se utvrdilo da li je reč o opasnoj materiji

  • 1

Iz pisma koje je jutros otvoreno u kancelariji za poštu ljubljanske opštine prosuo se sumnjivi beli prašak zbog čega je policija ispraznila taj prostor, a intervenisali su i vatrogasci.

Pismo je otvoreno u 8.30 sati, nakon čega su o incidentu obavešteni policija i vatrogasci, potvrdili su policijski izvori i kancelarija ljubljanskog gradonačelnika Zorana Jankovića.

Kako je saopšteno, biće obavljeno i testiranje na antraks i druge analize da bi se utvrdilo da li je reč o opasnoj materiji.

Sumnjivu pošiljku, adresiranu na gradonačelnika Jankovića, u opštini Ljubljana primili su i sredinom avgusta prošle godine, ali su tada analize pokazale da se radilo o bezopasnom prahu, podseća agencija Hina.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA