Evo kako ukrajinska vojska ruši avion iznad Slavjenska (VIDEO)

Na videu koji se pojavio na Jutjubu prikazano je kako ukrajinska vojska obara letelicu, za koju se pretpostavlja da pripada ruskim snagama

  • 34

Grad Slavjansk, na istoku Ukrajine, juče je bio poprište najžešćih sukoba od početka tenzija u toj zemlji. U neredima je ubijeno više od 30 ljudi, dok je na desetine povređeno, saopštio je ministar unutršnjih poslova Arsen Avakov. Snimci koji su se pojavili na internetu svedoče o surovim borbama, kao i raketnim napadima.

Naime, na kratkom snimku prikazano je da je ukrajinska vojska počela sa raketnim napadima ka, pretpostavlja se, ruskim avionima.

Na videu je prikazano rušenje letelice iznad mesta Raigorod u Donjeckoj oblasti, u neposrednoj blizini Slavjenska.

Nakon što je pogođen, avion počinje da gori, a ubrzo zatim pada na zemlju.

Pogledajte rušenje letelice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    6. maj 2014 | 14:46

    Protivnici nato fasizma u ukrajini jedva imaju i pesadisko naoruzanje, o kakvim avionima pricate? Molim telegraf da ne prenosi ovako nebulozne tekstove pre nego sto proveri izvor informacija.

  • Boyko

    6. maj 2014 | 14:36

    Kako vi nadjoste da je ruski avion, kad je zvanično potvrđeno da je ukrajinski ? Ukrajinska avijacija ne poseduje "pametne" rakete pomoću kojih kao Rusi i Ameri mogu da gađaju ciljeve sa bezbedne visine i udaljenosti i zato moraju da rizikuju. Proruske snage imaju rakete kojima skidaju helikoptere (3 do sada) i avione (ovaj je prvi) koji moraju da lete sporo i nisko da bi dali podršku ukrajinskoj vojsci. Ispravite ovu glupost.

  • DD

    6. maj 2014 | 14:42

    NIJE RUSKI NEGO UKRAJINSKI. DEZINFORMACIJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA