VANDALIZAM NA ĐURĐEVDAN: Novinarki usred dana slupali auto! (FOTO)

- Kad sam izašla iz kuće, odmah sam primetila da je šoferšajbna polomljena. Zaista ne znam ko je mogao da učini tako nešto i koji je razlog - kaže vidno uznemirena novinarka "Večernjih novosti" Dragana Zečević, dodajući da je šoferšajbna polomljena najverovatnije kamenom

  • 3
Auto - razbijena šoferšajbna Foto: Telegraf

U utorak, 6. maja, usred dana u dvorištu porodične kuće Dragane Zečević novinarke "Večernjih novosti" iz Kuršumlije na automobilu je polomljena šoferšajbna.

U to vreme novinarka je bila u kući, ali kako kaže ništa nije čula, niti može da pomisli ko je uradio tako nešto.

- Kada sam izašla iz kuće, odmah sam primetila da je šoferšajbna polomljena. Zaista ne znam ko je mogao da učini tako nešto i koji je razlog - kaže vidno uznemirena Zečevićeva dodajući da je odmah pozvala policiju i da su oni izvršili uviđaj i konstatovali da je šoferšajbna polomljena oštrim predmetom, najverovatnije kamenom.

Porodična kuća Dragane Zečević se nalazi u zatvorenoj i mirnoj ulici, u kojoj je slab promet ljudi i vozila. Zbog toga ona isključuje mogućnost da je u pitanju nesrećan slučaj.

- Sve se dešavalo u vreme popodnevnog odmora, tako da niko od komšija nije ništa čuo ili video. Očekujem da policija pronađe počinioca - naglasila je Zečevićeva.

Ovo nije prvi put da su novinari u Toplici na meti napada. Najčešće se oni ispoljavaju kroz verbalne pretnje.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA