RAVNA GORA POBEDITI MORA: Dan kada je Draža poveo boj protiv komunizma i fašizma!

- U srcu porobljene Evrope, armijski đeneral Dragoljub Mihailović je 1941. godine na taj dan pobio barjak slobode i prvi u Evropi započeo borbu protiv dva najveća zla tog vremena - protiv komunizma i fašizma - navodi se u saopštenju Ravnogorskog pokreta

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika أنا الحمد لله مسلم Bin Laden
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • goksi

    21. oktobar 2015 | 00:29

    RAVNA GORA JE POBEDILA!

  • Lune

    10. maj 2014 | 17:17

    "RAVNOGORSKO SMECE POBEDITI NECE" Hm,hmm.."izborna prakljaca".. Dugo nam je trebalo, ali rekosmo, ne fašistima, "njet njet maljina".. Normalno je i demokratski da postoje neofašisti što se vidi u Francuskoj, Njemačkoj, ali je normalno da oni, na izborima dobiju maksimalno od 0,5 do 06 % glasova birača. Srbi su svoje rekli na izborima, SRS, Šešeljev ili Mihajljičin su na marginama, kao i neofašisti u Francuskoj, Njemačkoj, ali je problem drugih u BiH, ustaša iz proustaške, Hrvatske stranke prava, mudžahedina, koji su se napadima na PS u Bugojnu i Ambasadu SAD u Sarajevu ideološki dokazali kao teroristi. Srpski fašisti, četnici, su bezopasni jer djeluju javno, infiltrirani su u Draškovićev SPO, Šešeljev i Mihajljičin SRS, pa i Koštuničin u stranku kojoj se zaboravlja ime, svi djeluju javno, stranački, politički, izlaze na izbore. Koštunica je čak najopasniji antisrpski element, da dođe do rata bio bi kao Draža sa četnicima, kvisling, takav se pokazao izručenjem Miloševića bio je glavna poluga strancima. Predsjednik Srbije Milošević je isporučen u hag zahvaljujući isključivo Kostunici, Uglavnom Srbi su o fašistima svoje rekli izbacivanjem njih iz Parlamenta kako u RS tako i u Srbiji gdje su od fašista, dokazanih kvislinga, na političkoj sceni zamalo opstali Vuk i Koštunica."

  • Butragenjo

    09. maj 2014 | 11:22

    Cudna su shvacanja antifasizma kod vas srba. Kolaboranti Njemaca I Talijana antifa.. odlicno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA