PREVARILA I DAČIĆA I JARIĆA: Adrijana Lima nikad nije uzela srpski pasoš!

Manekenka je pred medijima zatražila od Ivice Dačića srpsko državljanstvo i pasoš, a iako je procedura pokrenuta, nije završena, jer se Lima više nikad nije zainteresovala za našu putnu ispravu

  • 35

Brazilska manekenka Adrijana Lima i srpski košarkaš Marko Jarić potvrdili su da se razvode. Prema pisanju američkih tabloida, Lima traži starateljstvo nad ćerkama Sienom i Valentinom, kao i značajan deo imovine. Zauzvrat, spremna je da vrati srpski pasoš, ali to neće biti moguće.

Naime, kako piše Nedeljnik, srpsko državljanstvo koje je manekenka pred medijima tražila u kabinetu Ivice Dačića nikad nije dobila! Nakon venčanja 2009. godine, Marko i Adrijana došli su u Srbiju.

Tada je Lima od Dačića, koji je bio zamenik premijera i ministar policije, zatražila srpsko državljanstvo, a on je obećao da će državljanstvo i pasoš dobiti po ubrzanoj proceduri.

- Procedura je pokrenuta. Aplikantkinja je trebalo da dostavi dokumentaciju, da se odradi nekoliko provera i procedura koje zakon propisuje. Međutim, ona se nikad više nije interesovala za državljanstvo. Osim fotografisanja u kabinetu, od državljanstva i pasoša ništa nije bilo - tvrde za Nedeljnik saradnici Ivice Dačića.

Prilikom javnog apliciranja za pasoš najavljeno je i da će se Adrijana i Marko baviti humanitarnim radom i promocijom Srbije u svetu, ali ni to se nije dogodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tatjana

    8. maj 2014 | 12:46

    A po čemu ih je ona to prevarila? Ostavite tu lepoticu na miru. I šta bi ona sa srpskim pasošem? Koja bi joj to nova vrata taj paosoš otvorio? Koga ovo zanima uopšte...

  • Aha

    8. maj 2014 | 10:56

    Dobro ljudi sta vam je!? Zena ima americki pasos, sta ce joj bilo koji drugi? Da nije svetski poznata manekenka ne bi se ni dacic slikao sa njom niti bi joj urucivao pasos. Da je ozenio neku anonimnu devojku sve se bojim da bi se polomili da joj uruce pasos... Ajde molim vas ne davite vise.

  • Kure

    8. maj 2014 | 11:20

    Dovoljno mi je bilo malog cecinog i njegove devojke,pa onda njene cerke i njenog decka,pa natase bekvalac i njenih muka sa momcima,pa od stanije i onoga manekena,sekinik slika iz teretane...pa su mi jos samo ovi falili pa dajte ljudi,vec kada sam stavio da mi na mobilni stizu vazna obavestenja iz vasih novina,neka to budu vazna obavestenja,a ne ove gluposti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA