ADRIJANA I JARIĆ POTVRDILI: Tačno je, razvodimo se! (FOTO)

- Zahvalni smo što imamo dve neverovatne ćerke koje ćemo nastaviti da zajedno odgajamo. Bili bismo zahvalni svima da poštujete našu privatnost, kao i privatnost naših porodica u novom poglavlju naših života - napisali su Marko i Adrijana

  • 14

Nakon što već mesecima svetski i domaći mediji bruje o razvodu srpskog košarkaša i brazilske lepotice, sada se par oglasio i potvrdio da se razvodi.

 

- Nakon dugog i detaljnog razmatranja, odlučili smo da se razvedemo nakon pet godina braka - piše u zvaničnom saopštenju koji su supružnici poslali magazinu People.

 

Par je zamolio medije da poštuju njihovu privatnost u novom životnom poglavlju koje ih očekuje.

 

 

- Zahvalni smo što imamo dve neverovatne ćerke  koje ćemo nastaviti da zajedno odgajamo. Bili bismo zahvalni svima da poštujete našu privatnost, kao i privatnost naših porodica u novom poglavlju naših života - napisali su Marko i Adrijana.

 

Par se upoznao 2006. godine u Los Anđelesu, na jednoj žurki, kada je srpski košarkaš prišao lepotici. Verili su se dve godine kasnije, 2008. godine, na Adrijanin rođendan, a venčali na Dan zaljubljenih, 2009. godine. Adrijana je stariju ćerku Valentinu na svet donela 15. novembra iste godine. Sijena je rođena 12. septembra 2012. godine.

 

 

Početkom ove godine brzinom munje svet je obišla informacija da se par razvodi. Jarić je navodno varao manekenku sa komšinicom, i to u njihovom domu u Majamiju.

 

Izvori bliski paru tvrde da je košarkaš bio usamljen, budući da mu je supruga putovala po svetu i stalno bila odsutna od kuće.

 

(Telegraf.rs/People)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    2. maj 2014 | 23:27

    Zasto su se ranije ljudi manje razvodili? Zato sto su se ranije stvari popravljali a ne bacali..

  • Nole

    2. maj 2014 | 22:50

    Sad juri komsinicu

  • BMW

    2. maj 2014 | 23:21

    Ma zabole me što će neko da se tamo razvodi šta mene to briga to,to je nihov problem ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA