Evo kako da uštedite kupujući u radnjama Lilly!

ZU "Lilly" drogerija omogućila je svojim pacijentima da u 119 "Lilly" apoteka korišćenjem "kupona poverenja", za svaki recept od osiguranja koji realizuju u apoteci, ostvare popust na bilo čemu iz "Lilly" ponude

  • 0

Svi građani, koji u apotekama ZU "Lilly" drogerije podižu svoje lekove na recept obaveznog zdravstvenog osiguranja, od 1. aprila mogu da iskoriste specijalne "kupone poverenja" i ostvare značajne uštede.

Cilj ovog programa kojim se nagrađuje lojalnost potrošača je da se pacijentima pruži superiorna nega i usluga kroz mogućnost da upoznaju i steknu poverenje u svog "Lilly" farmaceuta.

ZU "Lilly" drogerija omogućila je svojim pacijentima da u 119 "Lilly" apoteka korišćenjem "kupona poverenja", za svaki recept od osiguranja koji realizuju u apoteci, ostvare popust na bilo čemu iz "Lilly" ponude.

Pored direktne uštede, uvođenjem "kupona poverenja" svi korisnici programa lojalnosti dobijaju i viši kvalitet usluge.

"Kupon poverenja" pacijentima koji redovno dolaze u njima najbliže "Lilly" apoteke omogućava da steknu poverenje u svog "Lilly" farmaceuta, koji će pratiti njihovo zdravstveno stanje i vremenom postati njihov savetnik u zaštiti zdravlja.

Sve bliže informacije o načinu ostvarivanja prava korišćenja "kupona poverenja" možete dobiti kod svog farmaceuta u najbližoj "Lilly" apoteci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA