Pijani Hrvat bežao u gaćama od prostitutke

Mladić koji je polugo trčao kroz ulicu, postao je žrtva krađe jer ga je prostitutka sa kojom je proveo noć opljačkala, a drama je postala još veća kada ga je poprskala suzavcem

  • 5

Hrvat (21) koji se bavi modelingom, nakon jedne provedene noći sa 20-togodišnjom prostitutkom iz Kameruna u sekundi je postao žrtva krađe. Devojka mu je ukrala mobilni telefon i novčanik i na kraju poprskala suzavcem. Dok je pokušavao da objasni šta mu se dogodilo, policija i vatrogasci su pokušavali da uhapse prostitutku koja se bukvalno zabarikadirala u stanu.

- Dođite, mladić u gaćama izbezumljeno trči po ulici i moli za pomoć - glasio je poziv koji su policiji prošlog petka u 7:35 uputili stanari ulice Via Frateli Bronzeti u Milanu.

Mladić koji je polugo trčao kroz ulicu, postao je žrtva krađe jer ga je prostitutka sa kojom je proveo noć opljačkala, a drama je postala još veća kada mu je u oči poprskala suzavac. Kada je videla da je policija došla, zaključala se u stan i nije htela nikom da otvori.

Policija je bila ispred ulaznih vrata, a vatrogasci su uz pomoć dizalice pokušali da uđu preko terase u njen stan.

Videvši da nema kud, otvorila je vrata. Kada je policija pokušala da je uhapsi, fizički se obračunala sa njima tako što je počela da ih udara rukama i nogama, čak je htela i da ih ugrize, a jednog policajca je uspela, takođe, da poprska suzavcem.

- Upoznao sam je u klubu. Malo smo pričali i ljubili se. Pitala me je da li hoću da idem s njom kući. Došli smo do vrata stana i domah sam osetio peckanje u očima. Ne sećam se šta je dalje bilo. Tek kad sam se probudio video sam da mi je ukrala mobilni telefon i novčanik - ispričao je policiji prestravljeni 21-ogodišnji Hrvat, što se na kraju i potvrdilo jer su njegove izgubljene stvari pronađene u prostitutkinom stanu.

Kada su je konačno priveli, odbijala je da je policija legitimiše, tako da su policajci bili primorani da je pošalju u psihijatrijsku ustanovu.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA