SEKS U ŠKOLI: Nastavnica zavela učenika, pa mu davala petice (FOTO) (VIDEO)

Prve sumnje su se pojavile kada su primetili da se učeniku povećavaju ocene iako je prethodno imao slabe, a profesorka je dala otkaz kada su je optužili za silovanje

  • 14

Profesorka Kajlin Tompson (25) iz Oklahome, spavala je sa svojim 18-togodišnjim učenikom, a sumnje su se pokrenule kada je on počeo da dobija odlične ocene iako je u prvom polugodištu imao veoma loše ocene. Čim su je optužili za silovanje, jer je u Oklahomi zabranjeno spavati sa učenikom dok ne napuni 21 godinu, dala je otkaz.

Sumnje su se pojavile kada su učeniku naglo skočile ocene, a kasnije se ispostavilo da se to dogodilo onog trenutka kada je počela njihova avantura.

Kajlin je optužena za silovanje jer je u Oklahomi zabranjeno imati seksualne odnose sa sadašnjim ili bivšim učenicima sve do trenutka dok ne napune 21 godinu iako je seks legalan od 16-te godine života.

Čim je saznala da je pokrenuta tužba protiv nje, dala je otkaz.

Učenik je priznao policiji da su njih dvoje u decembru prošle godine počeli da komuniciraju van učionice, da je počela da mu šalje SMS poruke sa eksplicitnim sadržajem, a u martu, nakon njegovog 18-og rođendana, njih dvoje su stupili u seksualni odnos.

- Svoju decu šaljemo u školu s nadom da će se obrazovati jer više vremena provode sa profesorima nego sa nama. Ne očekujemoda će profesori spavati sa njima - rekao je Mihael Sulivan, zabrinuti roditelj jednog srednjoškolca koji ide u ovu školu.

Profesorka Tompson je bila u pritvoru sve dok nije platila kauciju u iznosu od 35.000 dolara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TheManiacs1987 ®

    15. maj 2014 | 15:30

    Koji kreten taj malac. Davala mu petice a nije je branio... haha svasta.

  • Dejan

    15. maj 2014 | 15:30

    Sto ja nisam imao ovakvu profesorku...:-)

  • Milos grobar

    15. maj 2014 | 15:20

    Blago danasnjim djacima,sto ovoga nije bilo u moje vreme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA