LJUDI, ODE MI SVE: Poplava srušila kuću, vlasnik u suzama! (VIDEO)

Nezapamćene poplave oštetile su mnoga domaćinstva u BiH, a građani i dalje strahuju od padavina koje ne prestaju. U naselju Svrake kamere su snimile rušenje kuće na klizištu

  • 40

Noć je bila teška u Bosni i Hercegovini, gde su poplave poprimile nezapamćene razmere. Voda je nosila i mostove, a nekim delovima zemlje nema ni struje.

Meštani naselja Svrake, u blizini Sarajeva, dočekali su jutro u strahu. Klizište koje se aktiviralo juče preti da potpuno uruši padinske delove mesta. Evakuisano je oko 150 stanovnika.

Kamere su snimile rušenje kuće na klizištu u Svrakama. U video-snimku, posle četvrtog minuta, kreće noćna mora za nemoćne stanovnike. U jednom trenutku kuća se doslovno prepolovila i urušila. Nesrećni vlasnik plakao je i govorio "Ode mi sve!".

U mestu Podgaj aktiviralo se klizište koje je zatrpalo osam kuća. Nekoliko ljudi je povređeno. Penzioner iz Bratunca prva je žrtva poplava, koji je umro spašavajući stoku.

Samohrana majka Nadina Softić iz Maglaja s tek rođenim blizancima ostala je u četvrtak zarobljena u svojoj kući. Bez struje, vode i hrane za bebe, Nadina je nekoliko sati čekala pomoć. Spašena je u četvrtak oko 22 sata.

Obilne padavine koje ne prestaju na području sarajevske regije, ostavljaju meštane Svraka u neizvesnosti.

Pogledajte video:

Dešavanja uživo u vezi sa poplavama, najugroženijim mestima u Srbiji i vanrednom situacijom možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor:klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hastal

    16. maj 2014 | 14:12

    Koja zalost majko mila.. Boris se za nesto cijeli svoj zivot, a ono nestane u jednoj sekundi.. Mojoj familiji je isto krenula kuca u propast... bol je neopisiv :(

  • Srbin-CRNA GORA

    16. maj 2014 | 15:36

    Uhh dusa me zaboljela za ovim covjekom,koja greaota...nemam rijeci...ljudi, iz Srbije i Bosne,nek je Bog uz vas...imate veliku podrsku iz Crne Gore i ako nasa Vlada bude slala ljude rado cemo doci da pomognemo...CRNA GORA JE UZ VAS...danas i uvijek smo svi ljudi...drzite se...

  • Pravoslavac

    16. maj 2014 | 14:14

    Tuga.jadni ljudi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA