PRIČA OVE DEVOJČICE ĆE VAS RAZORUŽATI: Tata joj spasilac, nije ga videla danima!

– Nisam videla tatu pet dana. Znate, on spašava termoelektranu u Obrenovcu, tamo radi, puno je vode, bez struje su, spasioci im donose hranu i čuli smo se, imaju fiksni telefon... - priča mala devojčica čiji tata radi u TENT-u

  • 4

Jedna devojčica čiji se tata već pet dana ne vraća kući s posla u TENT-u i koji s kolegama brani od vode ovu elektranu, ostavila je veoma jak utisak na svoju nastavnicu muzičkog, koja je ovu priču objavila na svom Fejsbuk profilu.

Nisam videla tatu pet dana. Znate, on spašava termoelektranu u Obrenovcu, tamo radi, puno je vode, bez struje su, spasioci im donose hranu i čuli smo se, imaju fiksni telefon... – pričala je mala sa suzama u očima, kako kaže njena nastavnica.

Ona je i dalje fascinirana načinom na koji je devojčica to ispričala, kao i ponosom koji je zračio iz nje zbog tate heroja.

Rekoh joj da je važno da su sačuvali živote i da su bezbedni svi koji tamo rade i da su to naši pravi heroji. A ona meni (nama u razredu) da je jako važno što su ostali tamo... Ali taj njen ponos u očima, to je za divljenje – pod utiskom je nastavnica, piše Alo.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijela

    19. maj 2014 | 19:31

    Njen tata radi herojski posao, svaka mu cast. Treba da bude ponosna na njega. Kamo srece da su svi ocevi takvi. Moj sin nije te srece. Njega je otac ostavio da bi mogao da lalamuda sa drugom.

  • Ivanjica

    19. maj 2014 | 19:40

    I ti i tvoj tata ste heroji! Svako na svoj način. Budi ponosna na svog tatu , a mi smo ponosni na vas oboje!

  • djovani

    19. maj 2014 | 17:10

    Ovo je stvarno potresna prica bas mi je zao ove devojcice!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA