PETICIJA CNN-u: Medijski pokrivajte katastrofu u Srbiji i Bosni!

CNN-u je stigla peticija, u kojoj se zahteva da prenosi i medijski pokrije događaje koji su izbili proteklih dana na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine

  • 16

Jedan građanin Atlante, poslao je CNN-u peticiju u kojoj poziva na medijsko prenošenje poplava i kritičnog stanja u Bosni i Srbiji.

- Bosna i Srbija doživljavaju najveće poplave u poslednjih 100 godina. Ova katastrofa odnosi živote i domove širom Bosne i Srbije. Molimo CNN da započne nacionalno medijsko pokrivanje ovog događaja, kako se stvorila javna svest i omogućilo povećanje humanitarne pomoći žrtvama - navodi se u molbi.

Takođe se apeluje na to da u Atlanti živi najveći broj izbeglica iz građanskog rata na teritoriji Bosne, čije porodice i dalje žive na tlu Srbije i BIH, kojima je očajnički potrebna pomoć i podrška svojih zemljaka iz Amerike.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • losmi

    20. maj 2014 | 02:35

    Kako ste iskusno izbegli deo gde se pominje genocid u Bosni. I zar treba CNN-u da se pisu peticije ne bi li pisali o ovakvoj prirodnoj katastrofi? Sramota stvarno, ne treba mi CNN. Dijaspora je skupila i tek ce skupiti veliku sumu novca. Nemojte da se sramotimo ovakvim peticijama.

  • Miseta

    20. maj 2014 | 02:34

    Toliko o njima.

  • balkan boy

    20. maj 2014 | 06:10

    Na CNN ili BBC se tacno zna cena za svaku sekundu. Cim budemo platili koliko zelimo 'medijske paznje' upravo toliko cemo i dobiti. Prosto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA