Maloletnik izbo mladića (19) u Nišu!

Policija je uhapsila maloletnika starog 16 godina zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistva i još tri osobe, od kojih su dve maloletne, zbog sumnje da su saizvršioci u ubistvu

  • 10

Mladić N. J. (19) izboden je nožem i od zadobijenih rana preminuo je na putu za bolnicu, a napadači su uhapšeni, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Policija je uhapsila maloletnika starog 16 godina zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistva i još tri osobe, od kojih su dve maloletne, zbog sumnje da su saizvršioci u ubistvu, naveli su iz policije.

Sumnja se da su njih četvorica sinoć oko 22.10 u ulici Bubanjski heroji fizički napali N.J. koji je uspeo da pobegne u ulicu Nade Dimić gde ga je osumnjičeni maloletnik našao i izbo nožem, dodaju iz policije.

Osunjičeni i žrtva su od ranije poznati policiji zbog sumnje da su učestvovali u vršenju krivičnih dela kao što su krađe, teške krađe i razbojništva i protiv njih je podneto više od 10 krivičnih prijava, ukazuju iz policije.

Osumnjičeni će po isteku mere zadržavanja biti sprovedeni u Više javno tužilaštvo, napominju iz policije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ToXic

    20. maj 2014 | 11:55

    Na maksimalnu kaznu 40 godina !!!

  • Luka1233

    20. maj 2014 | 13:39

    Mora da se desi neko sranje ili da neko umre , da bi otisao u zatvor? Sto nije isao u kazneno-popravni dom odmah posto je ucestvovao u kradjama u lakim I teskim?

  • Pravoslavac

    20. maj 2014 | 10:51

    20 godina robije ko iz topa i to prve 2 u kazneno popravnom dok ne postane punoletan pa ostalo u zatvor... Toliko izgubljenih zivota ovih dana jos je on nasao da oduzima neciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA