POSLEDNJA VEST: Aca Lukas u policiji!

Pevač Aleksandar Vuksanović, zvani Aca Lukas, saslušan je danas u PU za grad Beograd, po krivičnoj prijavi koju je protiv njega zbog duga od 250.000 evra i izdavanja menica bez pokrića, podneo njegov bivši menadžer

  • 60

Pevač Aleksandar Vuksanović, zvani Aca Lukas, saslušan je danas u PU za grad Beograd, po krivičnoj prijavi koju je protiv njega zbog duga od 250.000 evra i izdavanja menica bez pokrića, podneo njegov bivši menadžer Saša Mirković.

Lukas nije želeo da daje izjave novinarima, a u zgradi policije zadržao se nepuna dva sata.

Kako Telegraf.rs saznaje, on je pred zamenikom tužioca iz Zaječara izjavio da nije počinio krivično delo, kao i da je tačno da je od Mirkovića pozajmio 50.000 evra ali da ne stoji da mu je izdao menice bez pokrića.

O daljem toku postupka, odlučiće zaječarsko tuzilaštvo.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misa

    20. maj 2014 | 16:55

    Ma sta me boli ona stvar sto je on bio u policiji...da je zakona tamo bi i ostao, i on i mnogi drugi...

  • Mirka

    20. maj 2014 | 16:56

    Iskreno meni je Aca Lukas potpuno nebitan lik, a to što se do sada provlačio uzimajući pare od ljudi i nevraćajući ih je za svaku osudu. Drago mi je da država ima snage da mu već jednom stane na put i da poštedi našu fantastični omladinu koja se iskazala u ovim teškim vremenima, njegovog uticaja.

  • Stoper

    20. maj 2014 | 16:50

    Lukas je odavno trebalo da robija,setite se sablje,upucavanja u nogu,o 90-tim i da ne govorimo.Nema drugog leka nego da ide na prevaspitavanje u neki KPZ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA