PRINC ČARLS: Putin je kao Hitler (VIDEO)

Princ Čarls je podvukao paralelu između postupaka ruskog predsednika i nacističkog vođe tokom razgovora sa Marijanom Ferguson (78) ženom koja je sa 13 godina iz Poljske pobegla u Kanadu, a kojoj su nacisti pobili celu porodicu

  • 47

Britanski princ Čarls uporedio ruskog predsednika Vladimira Putina sa vođom nacističke Nemačke Adolfom Hitlerom. Naslednik britanske krune je to izjavio  tokom svoje posete Kanadi.

On je podvukao paralelu između postupaka ruskog predsednika i Hitlera tokom razgovora sa Marijanom Ferguson (78) koja je sa 13 godina iz Poljske pobegla u Kanadu, a kojoj su nacisti pobili celu porodicu.

Nekoliko svedoka čulo je kako princ Čarls iznosi pomenuto poređenje.

- Pričala sam sa njim o mom poreklu i tome kako sam dospela u Kanadu. Princ je u jednom trenutku rekao: "Putin sada radi gotovo isto ono što je radio Hitler" - rekla je Marijana i dodala da je saglasna sa njim.

- Bila sam veoma iznenađena kad je on to rekao, s obzirom da znam da članovi kraljevske porodice ne bi trebalo da iznose takve komentare, ali ovaj je bio veoma iskren - rekla je Marijana.

Princ Čarls, koji se nalazi u četvorodnevnoj poseti Kanadi sa suprugom Kamilom, trebalo bi da se susretne sa Putinom 6. juna u Francuskoj povodom obeležavanja godišnjice iskrcavanja na Normandiji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodja

    21. maj 2014 | 11:04

    Nema vecih fasista od vas britanaca!za razliku od vas rusija nije imala kolonije po belom svetu!!!

  • Mici

    21. maj 2014 | 11:03

    Ovo izjavljuje predstavnik najkrvolocnije nacije....jadno.

  • Edis Pazarac

    21. maj 2014 | 11:11

    On se makar demokratski razvodi!A ti si Dajanu ubijo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA