Gorska služba spasavanja: Uroš Mišić nije naš član!

Gorska služba demantovala da je navijač Zvezde njihov član, iako je njegov advokat danas izjavio pred Prvim osnovnim sudom da je njegov klijent sprečen da se pojavi jer pomaže ovoj organizaciji u akcijama u Obrenovcu

  • 3

Gorska služba spasavanja danas je demantovala da je Uroš Mišić pomagao u akcijama u Obrenovcu.

- Povodom vesti koja se pojavila u medijima da Uroš Mišić, navijač Crvene zvezde, "pomaže u akcijama Gorske službe spasavanja u Obrenovcu", obaveštavamo Vas da spomenuti mladić nije naš član - saopšteno je iz ove organizacije.

Gorska služba spasavanja dodaje i da, nažalost, nema saznanja o tome ko im je sve pomagao tokom spasilačkih akcija u Obrenovcu, jer bi želeli da se svima adekvatno zahvale.

- Od juče Gorska služba spasavanja Srbije nema spasilačke ekipe na terenu, već samo ekipe u kriznom štabu u Obrenovcu i Beogradu. Ostali spasioci su u pripravnosti da se odazovu na poziv za pomoć u svakom delu zemlje - poručuju iz ove organizacije.

Gorska služba spasavanja (GSS) Srbije je dobrovoljna i neprofitna organizacija čiji je osnovni cilj pomoć i spasavanje u nepristupačnim planinskim i urbanim uslovima.

Advokat Uroša Mišića danas je pred Prvim osnovnim sudom izjavio da se njegov klijent nije pojavio na suđenju jer pomaže Gorskoj službi spasavanja u akcijama u Obrenovcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zemunaç

    22. maj 2014 | 18:27

    Advokata kazniti zatvorom i oduzimanjem dozvole za rad (kad bi u Srbiji bilo pravosudja)!

  • TrifkeBG

    22. maj 2014 | 18:00

    Tog advokata treba izbaciti iz advokatske komore Srbije! Ne zato sto ga brani, vec zato sto laze! Jedan castan covek, a pogotovu advokat to sebi ne sme da dozoli, ne bitno da li branio stvarno ubice, ili bilo koga drugog! Sramota za tog avokata!

  • Mirsad Kuburović

    22. maj 2014 | 16:54

    Haha. Misic nije u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA