OKRIVIO POLITIČARE: Potresan govor oca žrtve masovnog ubice (FOTO) (VIDEO)

Otac jedne od žrtava masakra u Kaliforniji za smrt svog sina okrivio je američko udruženje za vatreno oružje "NRA"

  • 1

Ričard Martinez, čiji sin Kristofer je poginuo u masakru u Kaliforniji, kada je mladić iz automobila u pokretu ubio sedmoro ljudi i još toliko ranio, izašao je pred medije i u poresnom govoru optužio političare i lobije koji zastupaju pravo na posedovanje oružja.

Na spisku onih na koje je očajni otac uperio prstom, našlo se američko udruženje za vatreno oružje "NRA", čiji je dugogodišnji predsednik bio glumac Čarlton Heston.

- Moj sin je preminuo zbog neodgovornih političara i NRA, koji se zalažu za pravo nošenja oružja. Šta je s pravom moga sina na život? Kada će stati ovo ludilo? - zapitao je Martinez.

Ovaj slučaj višestrukog ubistva još jednom je pokrenuo raspravu koja se u Sjedinjenim Američkim Državama vodi već godinama, a tiče se posedvanja oružja zbog čega se iz godine u godinu povećava broj žrtava.

Mladi Kristofer Martinez izgubio je život kada je Eliot Rodžer (22), sin reditelja Pitera Rodžera, seo u automobil i tokom vožnje pucao na prolaznike.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ohuh

    26. maj 2014 | 20:54

    Ee tuge i sramote,jadan dečko jadani mu roditelji ,ni najgorem neprijatelju,neka počiva jadnicam u miru <33333

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA