NAPAD NA SLAVJANSK: Ubijeno dvoje, ranjeno nekoliko civila!

Ruski informativni portal, koji je objavio fotografiju žene kako leži na travi sa velikom mrljom od krvi na leđima, navodi da je među ubijenima i novinarka Olga Prohorenko (60)

  • 4

Dva civila su ubijena i nekoliko je ranjeno u Slavjansku u istočnom ukrajinskom regionu Donjeck kada se stambeni deo na periferiji grada našao pod artiljerijskom vatrom, rekao je danas predstavnik narode milicije za rusku agenciju Itar Tass.

UPOZORENJE: Fotografije mogu biti uznemirujuće!

Ukrajinski vojska je pokrenula minobacački napad na grad Slavjansk i jedna od granata pala je u blizini lokalne škole u stambenom delu na periferiji, objavljeno je na portalu Ridus njus.

- Najmanje dvoje ljudi - muškarac i žena su ubijeni - naveo je dopisnik Ridus njusa sa lica mesta i dodao da je stambeni blok uništen i da su najmanje dva apartmanska bloka oštećena u napadu ukrajinskih snaga.

Ubijena žena je Olga Prohorenko (60), piše ruski informativni portal koji je objavio fotografiju žene kako leži na travi sa velikom krvnom mrljom na leđima.

- Po prvi put u (poslednjih) mesec i po dana mog boravka u jugoistočnoj Ukrajini, video sam pravu paniku među ljudima. Oni su bežali iz svojih domova u Slavjansku sa svojom decom, poluobučeni - naveo je na svom tviter nalogu novinar Andrej Krasnošćjokov, javlja Raša tudej.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA