Među ubijenima u Donjecku i Srbi?

Brojne grupe plaćenika koje su dejstvovale danas na istoku Ukrajine, čine većinom belci, izjavio je koordinator Informativne grupe otpora (Information Resistance group) Dimitro Timičuk

  • 53

U bitkama koje se poslednjih dana vode na istoku Ukrajine među poginulim plaćenicima identifikovani su i građani Srbije.

Brojne grupe plaćenika koje su dejstvovale danas na istoku Ukrajine, čine većinom belci, izjavio je koordinator Informativne grupe otpora (Information Resistance group) Dimitro Timičuk.

On je to izjavio na brifingu u Kijevu komentarišući izjavu predsednika Čečenije Ramzana Kadirova da nema organizovanih čečenskih grupa u Ukrajini, prenosi Ukrinform.

- Prema našim podacima, mađu plaćenicima, koji su ubijeni tokom poslednja tri dana u ovom delu Ukrajine, pored građana Ukrajine, identifikovani su Srbi i Rusi iz Ingušetije, Čečenije, Dagestana i Abkhazije - izjavio je Timičuk.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jelena

    29. maj 2014 | 01:41

    Ako je bilo Srba onda su to dobrovoljci,koji su dosli da brane Rusku bracu,i to ne od pravoslavnih Ukrainac nego od Americkih placenika. Za razliku od amerikanaca,koji sve rade zbog interesa,ima bratskih i prijateljskih razloga koji pomazu jedni drugima iz moralnih,patriotskih razloga. Naravno usa,i engleski reptili to ne razumeju!

  • Srbo kabadahic

    29. maj 2014 | 07:52

    Našla se hrvatica objektivno suditi o rusima hejjjjj

  • Srbo kabadahic

    29. maj 2014 | 07:51

    Nh a šta poljaci ranije radiše rusima to ne govoriš. Kakva braća kao mi i bugari eto takva otprilike su oni bili braća.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA