Tri devojke poginule, jedna teško povređena u kanjonu Morače!

Prema nezvaničnim informacijama M.T. je iz za sada neutvrđenih razloga izgubila kontrolu nad vozilom, koje je prešlo u suprotnu kolovoznu traku i stropoštalo se u kanjon Morače dubok više od 150 metara

  • 17

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se danas u 16 sati i 55 minuta dogodila u mestu Dromira, poginule su tri osobe, a jedna je povređena, objavile su "Vijesti".

Do nesreće je došlo kada je automobil Ford fiesta, cetinjskih registarskih oznaka, u kojem su se, nalazile četiri ženske osobe, sleteo sa puta u kanjon Morače.

Prema nezvaničnim informacijama M.T. je iz za sada neutvrđenih razloga izgubila kontrolu nad vozilom, koje je prešlo u suprotnu kolovoznu traku i stropoštalo se u kanjon Morače dubok više od 150 metara.

M.T. je pre nego što je automobil sletio u kanjon ispala iz vozila što joj je verovatno spasilo život. Ona je nakon udesa prevezena u Klinički centar Crne Gore.

Ronioci su izvukli beživotna tela iz automobila. Na lice mesta su došli tužilac i veštaci saobraćajne struke, koji će obaviti uviđaj. Saobraćaj se na tom delu magistrale odvija naizmenično jednom trakom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena CG

    30. maj 2014 | 20:37

    Tuga do neba. U CG zadnja dva dana petoro ubijenih, ove tri djevojke poginule. Strasno...

  • Милорад сомборац

    30. maj 2014 | 20:45

    Ужасно!!! Сироте девојке:-( нема лепшег крајолика од овог у кањону Мораче, и нема смртоноснијег пута. А пут је добар, али преоптерећен, а људи овде јурцају:-(

  • Ivana

    30. maj 2014 | 20:41

    U kanjon Morace svake godine neka nesreca,i ja se plasim kad se vozim tim delom puta.Zalosno za ove cure!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA