ZAŠTITA OD VODE: Za 50 evra godišnje potpuno ste osigurani od poplava!

U "Dunav osiguranju" kažu da je za osiguranje od bilo kakve prirodne nepogode, za stan u Kraljevu od 50 kvadrata, potrebno uplatiti svega 5.000 dinara

  • 19

Za samo 5.000 dinara godišnje, građani Srbije mogu da osiguraju svoju kuću ili stan od posledica poplava i drugih elementarnih nepogoda.

Osiguravajuća kuća bi osiguraniku nakon 14 dana uplatila sumu koja odgovara kompletnoj građevinskoj vrednosti kuće. To znači da bi za stan od 50 kvadrata u Kraljevu vlasniku bilo isplaćeno oko 2.300.000 dinara ili 20.000 evra.

U "Dunav osiguranju" kažu da je za osiguranje od bilo kakve prirodne nepogode, za stan u Kraljevu od 50 kvadrata, potrebno uplatiti svega 5.000 dinara. Vlasnik takvog stana mogao bi da posle dve nedelje od predaje dokumentacije naplati 2,3 miliona dinara, prenosi Informer.

"Unika osiguranju" nezvanično kažu da je za kuću od 100 kvadrata u Obrenovcu, za osiguranje potrebno izdvojiti mesečno 1.200 dinara. U slučaju da je potpuno uništi neka nepogoda, vlasnik bi dobio odštetu oko 50.000 evra.

- Procenitelji izađu na teren, uporede stanje kuće od pre nesreće sa stanjem posle i šteta se isplaćuje u roku od dve nedelje - kažu u "Unika osiguranju"

U Udruženju osigurača Srbije kažu da je uprkos svemu ovome broj ljudi koji osiguravaju svoje nekretnine veoma mali, najviše oko 5 procenata, pa se zalažu za uvođenje obaveznog osiguranja od prirodnih nepogoda.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jagodinac

    31. maj 2014 | 01:48

    Zar neko zaista misli da bi se zaista desilo da osiguraajuche drustvo isplati u celini vrednost ostechene imovine u ivom sluchaju kuche? Pa samo naivni misle da se osiguravajuche kuche neche osigurati od gubitaka. Za to im sluzhi tekst napisan sitnim slovima koja retko ko chita. Tek kad odete da npalatite shtetu otkrijete da niste bash bili osigurani od svega. A osim toga 50 Eura nije mali novac za one koji zive od penzije ili imaju mala primanja. Ne treba zaboraviti da su nasha osiguravajuca drushtva uchila zanat od proverenih hohstaplera sa Zapada.

  • Darko

    31. maj 2014 | 09:03

    To su price za malu decu uplatis a za stetu ti niko posle neda nista kao i za auto osiguranje

  • Malena

    31. maj 2014 | 06:42

    Ja sam osigurala pa mi u Dunavu kazu da poplave nisu uracunate. Od Boga ne mogu da naplate stetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA