POLICIJA GA UHAPSILA: Džambo iz Obrenovca nema ni ženu, ni dete! (FOTO)

Slobodan Nedeljković poznatiji kao Džambo policiji je priznao da je lagao da ima ženu i decu kako bi uspeo da dobije kuću od države, posto živi kao podstanar

Slobodana Nedeljkovića (26), poznatijeg kao Džambo, policija Obrenovca i Žandarmerija uhapsili su, jer je utvrđeno da nema ni ženu ni dete, kako je prethodnih dana izjavljivao po medijima.

Džambo je u policiji priznao da je lagao kako bi uspeo da dobije kuću od države, posto živi kao podstanar.

Do sada se zna da je dobio 30.000 dinara pomoći, a istražuje se da li mu je i više donirano. Prijava će biti podneta zbog širenja straha i panike.

On je lagao da su mu žena i dete nestali tokom poplave u Obrenovcu. Biće verovatno podneta i prijava zbog prevare, zbog uzetog novca od humanitarne pomoći. Đžambo inače živi s babom i dva ujaka.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раша

    1. jun 2014 | 18:59

    Многе хероје сте ви новинари направили. Испало је да си Обреновац спасили они који су се сликали. Много је више оних који нигде нису поменути нити су сликани, а спашавали су људе даноноћно.

  • 007

    1. jun 2014 | 19:03

    Pa sta sam ja rekao jos pre 10 dana kada cim su poceli dzambo heroj dzambo ono dzambo ovo , ispade covek veci heroj od Boska Buhe.a svi lupaju minuse 007 kako mozes tako pa ti nemas dusu.kako smo mi lakoveran narod.DZAMBO ZAMALO PREDSEDNIK DA NAM BUDE A LOPERDA KAKVA SE NE RADJA

  • Joksi15

    1. jun 2014 | 19:11

    Zašto mene osećaj nikad ne vara... Dok sam ga gledala na tv-u pre nekoliko dana, odjednom mi je prošlo kroz glavu da je možda izmislio celu priču oko žene i deteta... Jednostavno, njegova mimika, govor i pogled nisu mi ličili na čoveka koji je skoro izgubio ženu i dete. I evo, sad pročitah ovaj tekst... Ako je ovo tačno, najstrožije ga treba kazniti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA